Patricia Paay met wc-pot in televisiereclame: ‘Onbegrijpelijk’

Patricia Paay lijkt het uitlekken van haar beruchte plasfilmpje volledig te hebben verwerkt. Vijf jaar later speelt de 72-jarige diva in een televisiereclame waarin ze met een wc-pot langs de deuren gaat.

Patricia Paay © YouTube

Sanisale heeft een reclame opgenomen die sterk doet denken aan de spotjes van de Postcode Loterij. Alleen zijn het nu niet Gaston Starreveld en zijn collega’s die langs de deuren trekken, maar Steven Brunswijk en Patricia Paay. De boodschap? Bij Sanisale is het altíjd prijs.

Patricia en de wc-pot

De voice-over van de Sanisale-reclame: “Ieder jaar rijdt ergens in Nederland een grote rode vrachtwagen een postcodegebied in om slechts een paar mensen een prijs te geven en de rest van Nederland krijgt helemaal niks! (…) Behalve bij Sanisale, want die geven de beste prijs voor iedereen!”

Vervolgens verschijnen Steven en Patricia aan een willekeurige voordeur. Hij houdt een wc-pot vast, terwijl Patricia ernaast staat en erin kijkt. “Zo, hier is die dan! Uw nieuwe badkamer voor de beste prijs van Nederland!”, zegt Steven.

Angela de Jong kritisch

Angela de Jong begrijpt hier dus he-le-maal niets van. Heel lang dacht ze dat Ranking the Stars hét toneel was voor uitgerangeerde sterren. “Tegenwoordig kan het nog een treetje lager: tv-reclames”, schrijft ze in het AD.

Ze ergerde zich al aan de spotjes met Ellie Lust en Henny Huisman. “Maar heeft u het spotje gezien waarin Patricia Paay met een spotgoedkope wc-pot de deuren langsgaat alsof het het winnende lot van de Postcode Loterij is? Als ik haar was, zou ik tot in lengte van dagen elke associatie met urinestralen vermijden, maar goed, ik ben haar natuurlijk niet.”

Reclame

De reclame met Patricia:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u ervan dat Patricia Paay zich hiervoor heeft laten lenen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen