Jan Slagter vergeeft VI voor grappen over ‘affaire’ met Lilian Marijnissen

Jan Slagter vergeeft de mannen van Veronica Inside voor de grappen die zij hebben gemaakt over zijn vermeende affaire met Lilian Marijnissen. “Johan Derksen is gewoon een aardige vent”, zegt hij.

Jan Slagter en Johan Derksen © Op1, SBS

Omroep MAX-baas Jan Slagter vulde in februari 2016 maar liefst drie dagen op rij de pagina Privé van De Telegraaf. Hij zou namelijk een affaire hebben gehad met de 31 jaar jongere SP-beroemdheid Lilian Marijnissen. Er werden talloze grappen over gemaakt, zelfs door Mark Rutte. Belachelijk, vond Jan het. Hij besloot de affaire te ontkennen.

VI giert om Jan

Terwijl Jan behoorlijk gepikeerd om zich heen aan het slaan was, hadden de mannen van VI de grootste lol om de vermeende affaire. “Het is ook wel vervelend als je op je dertigste al in een seniorenwoning woont, of niet? Daar word je ook niet blij van, ha ha ha ha”, gierde René van der Gijp.

En Johan Derksen: “Jan Slagter is een man van in de 60 en ik heb zelf dochters in de leeftijd van die van Jan Marijnissen, maar ik zou toch thuis niet op mijn gemak zitten als ik wist dat mijn dochter Jan Slagter lag te pijpen.”

Jan niet meer boos

Jan is niet meer boos op de mannen van VI, laat hij weten in Veronica Superguide. Het is volgens de omroepbaas ‘vergeten en vergeven’. Sterker nog: hij staat er voor open om eens aan te schuiven bij de heren. “Niet dagelijks. Maar als er een aanleiding is, zeker weten.”

“Ik ken Johan ook, hij is bij Tijd voor MAX geweest. Dan is het gewoon een aardige vent. Ze weten dat ze op tv zijn en met bepaalde uitspraken spraakmakend zijn. Daar zijn ze zich heel goed van bewust.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen