Jan Slagter flink op de hak genomen in Voetbal Inside

Omroep MAX-baas Jan Slagter is vrijdag flink op de hak genomen in Voetbal Inside. Dat was te zien in de uitzending op RTL 7. Slagter (61) heeft volgens de Privé zijn vrouw verlaten voor de 30-jarige dochter van Jan Marijnissen. Voer voor de mannen van VI. “Jan Slagter is een man van in de 60 en ik heb zelf dochters in de leeftijd van die van Jan Marijnissen, maar ik zou toch thuis niet op mijn gemak zitten als ik wist dat mijn dochter Jan Slagter lag te pijpen“, zei Johan Derksen bijvoorbeeld.

René van der Gijp lag in een deuk. “Andersom vind ik ook ranzig, hoor. Dat Jan Slagter je dochter ligt te likken, ha ha ha“, gierde hij.

Van der Gijp stak de draak met Slagters seniorenimago. “Het is ook wel vervelend als je op je dertigste al in een seniorenwoning woont, of niet? Daar word je ook niet blij van, ha ha ha ha.

Derksen voelde zich wel een beetje bezwaard toen het onderwerp aan bod kwam. “Ik wil er eigenlijk geen grappen over maken, want ik vind Jan Slagter een heel aardige man en die politicus Jan Marijnissen vind ik ook een heel aardige man. Maar het is natuurlijk best een serieus probleem.

Hij leeft mee met Marijnissen. “Als het waar is, heb ik maar met één man medelijden en dat is met Jan Marijnissen. Het is heel vervelend voor ouders. Je wil dat je dochter gelukkig is en als dat meisje echt verliefd is op Jan Slagter, dan moet je daar als ouders ook nog een ondersteunende functie in hebben.

Volgens collega Van der Gijp heeft de 30-jarige dochter echter niets te klagen. “Het schijnt dat als Jan drie Viagraatjes neemt, dat hij zijn achternaam eer aan doet. Ha ha ha ha.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen