Frank Dane vraagt zich af: ‘Hoe geloofwaardig is Famke Louise?’

Frank Dane vraagt zich af hoe geloofwaardig Famke Louise is. Ze ontkent te zijn misbruikt door Ali B, maar wil niet zeggen waarom ze eind 2020 dan zo’n heftige ruzie met hem heeft gekregen.

Famke Louise en Frank Dane © NPO, RTL

Het programma RoddelPraat stelt dat Famke Louise een van de slachtoffers is van Ali B’s grensoverschrijdende gedrag. Presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos hebben namelijk een zogeheten ‘diss track’ van Famke in handen gekregen. In dit liedje wordt Ali heel negatief bejegend door Famke. Zij wilde dit echter helemaal niet in de openbaarheid hebben.

‘Hoe geloofwaardig is ze?’

Famke ontkent te zijn misbruikt door Ali en dreigt zelfs stappen te nemen tegen RoddelPraat. Maar over waarom ze eind 2020 dan met knallende ruzie vertrok bij Ali’s managementbureau SPEC, zwijgt ze.

RTL Boulevard-ster Frank Dane: “Rob, hoe geloofwaardig vind je haar verklaring? Want het zijn wel haar eigen teksten die ze eigenlijk tegenspreekt.”

Nieuwsgierig

Tv-kenner Rob Goossens daarop: “Inderdaad, als ik die teksten hoor denk ik: het kan alleen maar over Ali B gaan, maar op zich heeft ze natuurlijk het recht om te zeggen dat het allemaal niet waar is.”

“Het zorgt er alleen wel voor – en dat moet zij dan weer begrijpen – dat wij met z’n allen extra nieuwsgierig worden wat er dan wél is voorgevallen dat ze ineens halsoverkop wegging bij SPEC.”

John is kritisch

John van den Heuvel vindt de werkwijze van RoddelPraat twijfelachtig. “Je ziet nu steeds vaker gebeuren bij die juice channels dat ze alles maar de ether ingooien. Het is een beetje schieten met hagel. Je treft altijd wel iets en van de berichtgeving is dan een deel waar en een deel niet waar.”

“Ik verwacht eerlijk gezegd dat als dat zo doorgaat er nog veel meer procedures gaan komen. Dan vraag ik me af wat er van die juice channels overblijft. Het kan niet zijn dat je hele ernstige beschuldigingen doet zonder dat je dat gedegen onderzoekt en dan ook nog eens hoor en wederhoor toepast.”

Gerucht

Direct erna besprak Bridget Maasland een gerucht dat nota bene afkomstig is van een van die juice channels: “Nu gaan er verhalen dat er aan de mensen die daar (bij SPEC, red.) werken is toegefluisterd dat ze zich beter stil kunnen houden de komende periode. Heb je daar achteraan gebeld?”

Ja, antwoordt Rob. De reactie van SPEC: “Iedereen bij SPEC is vrij om te zeggen, denken en voelen wat hij/zij wil. Dat is altijd zo en dus ook in deze kwestie. (…) Dit heeft een enorme impact op ons allemaal en we moedigen aan om veel in gesprek te gaan en blijven over dit onderwerp zodat dit kan bijdragen aan een veilige industrie voor iedereen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Famke Louise iets achterhoudt over Ali B?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen