Manuel Broekman maakt vermeend slachtoffer woest: ‘Walgelijk!’

Manuel Broekman maakt zijn vermeende slachtoffer van aanranding woest met zijn verklaring aan de pers. “Ik ben echt woest dat hij dit durft. Ik walg echt van die jongen”, aldus de dame in kwestie.

Manuel Broekman © Instagram

De 35-jarige acteur Manuel Broekman, onder meer bekend van de NPO-serie Feuten, moet op 21 januari voorkomen bij de rechter omdat hij een vrouw zou hebben aangerand. Volgens zijn vermeende slachtoffer heeft hij haar in de zomer van 2020 ongewenst betast op haar meest intieme plekken.

‘PTSS door aanranding’

Het nieuws is gisteren naar buiten gekomen via het juicekanaal Juice Channel en vervolgens door vrijwel alle traditionele media overgenomen: van het AD tot NRC Handelsblad en van De Telegraaf tot RTL Boulevard. Juice Channel staat in direct contact met het vermeende slachtoffer van Manuel.

Waar heeft de vermeende aanranding plaatsgevonden? “De dame geeft aan dat dit op haar werk heeft plaatsgevonden. De dame geeft verder ook nog aan dat ze hieraan zelf PTSS heeft overgehouden”, aldus Juice Channel. Als bewijs plaatste het juicekanaal de oproep van de rechtbank.

‘Ik ben woest op Manuel!’

Aangezien de primeur van Juice Channel leidde tot berichtgeving in nationale media, zag Manuel zich genoodzaakt om met een reactie te komen. Zijn manager zegt: “Manuel ontkent alle aantijgingen die vandaag in de media zijn gekomen en hij ziet de uitkomst van de rechtszaak met vertrouwen tegemoet.”

Wat vindt zijn vermeende slachtoffer daarvan? Die is woest, laat ze weten aan Juice Channel. “Ja, ben echt woest. Dat ie dat durft. Maar goed, we gaan zien volgende week. Alles wat ik te zeggen heb is dat we gaan zien volgende week. Ik walg echt van die jongen.”

Instagram

Enkele stories van Juice Channel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Manuel Broekman: een nette jongen of zou deze beschuldiging kunnen kloppen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen