Wendy van Dijk door slijk gehaald op juicekanaal: ‘Arrogante chagrijn’

Wendy van Dijk wordt behoorlijk door het slijk gehaald op het bekende juicekanaal Juice Channel. Ze wordt daar neergezet als iemand die zich in het echt vrij arrogant en chagrijnig gedraagt.

Wendy van Dijk © Op1

Juice Channel, een juicekanaal dat roddels en shownieuwtjes verspreidt op Instagram, vroeg gisteren aan zijn lezers om slechte ervaringen met bekende Nederlanders te delen. Daarbij viel erg vaak de naam van SBS 6-presentatrice Wendy van Dijk, aldus het roddelkanaal, dat regelmatig als bron wordt gebruikt op de site van SBS Shownieuws.

Ontzettend chagrijnig

Er is volgens het kanaal erg veel dirt over Wendy. “De naam Wendy van Dijk kwam schrikbarend veel voorbij. Wij hebben een aantal mensen gesproken die mee hebben gedaan aan het programma Hart in Aktie en deze mensen vertellen ons eigenlijk allemaal hetzelfde.”

Wat vertellen die mensen dan? “Wendy schijnt ontzettend chagrijnig gedaan te hebben tegen de crew en de mensen die voorbijkomen in het programma! Enkel wanneer de camera’s gingen draaien was Wendy opeens een vrolijke, gezellige vrouw.”

Arrogante vrouw

Dat is nog niet alles, aldus Juice Channel. “Ook een aantal mensen die Wendy weleens hebben bediend in een restaurant geven aan dat ze Wendy maar een arrogante vrouw vinden. Volgens een serveerster bestelde Wendy haar carpaccio zonder kaas, pijnboompitjes en dressing! Ja, dan snappen we dat je niet vrolijk kan zijn…”

Een volger van het juicekanaal zegt vervolgens: “Kan ik ook bevestigen! Ze kwam vaak bij Dyanne Beekman en iemand die daar werkte vertelde mij ook heksenverhalen! En trok de kaart: ‘weet je wel wie ik ben’. En ook hier in het dorp wil ze beautybehandelingen gratis om deze reden en wordt boos als dat niet gebeurt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen