Winston Gerschtanowitz niet boos op Beau van Erven Dorens

Winston Gerschtanowitz is er niet boos over dat Beau van Erven Dorens een Villa Felderhof-achtig programma gaat maken op RTL 4. Zelf werkte hij ook een tijdje aan zo’n soort talkshow.

Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz © RTL

Vanwege de coronacrisis is het Villa Felderhof-achtige programma van Winston Gerschtanowitz op het laatste moment gecanceld. Oud-presentator Rik Felderhof vindt Winston de beste keuze voor zijn opvolging, maar de kans dat Winston er nu nog mee komt is behoorlijk klein. Beau van Erven Dorens maait hem immers het gras voor de voeten weg. 

Geen frictie

Beau komt binnenkort met het programma Lago di Beau. Winston reageert in de Story: “Ik zit vijfentwintig jaar in het vak, dit gebeurt vaker. Het programma van Beau is vergelijkbaar met mijn idee. Ik vind het gaaf dat Beau het wél gaat doen. Nee, dat zorgt niet voor frictie.”

Winston geeft zijn plannen niet op. “Ik hoop dat het een kijkcijferhit wordt, want dat betekent dat het genre werkt. Dan zijn er volgend jaar nog heel veel mensen die geportretteerd kunnen worden. En het jaar erop ook.”

‘Ik was heel ver’

Is er dan echt geen sprake van kinnesinne? “Ik was er heel ver mee en werkte intensief samen met Rik Felderhof, we hebben nog steeds goed contact. We hebben nog steeds het voornemen het programma samen op de buis te brengen.”

Rik staat achter hem, zegt Winston. “Rik heeft mij op een gegeven moment benaderd en gezegd: Ik zie jou als de persoon ave Villa Felderhof over moet nemen. Hij ziet mij als zijn opvolger. Dat is een prachtig compliment, erg waardevol. Dus dat komt er nog wel een keer van. Ik heb de tijd.”

Beau reageert

Beau reageerde vorige maand nog op het feit dat hij Winston dwarsligt. Hij voelt zich niet schuldig. “Nee joh, dat kan hij toch ook prima doen? Iedereen moet doen waar hij zin in heeft.”

Begrijpt hij dat Winston dit ook graag wilde maken? “Natuurlijk, dat is een droom van iedereen om dat te doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen