Beau vindt niet dat hij Winston Gerschtanowitz heeft genaaid

Beau van Erven Dorens vindt niet dat hij Winston Gerschtanowitz een naaistreek heeft geleverd door het gras voor zijn voeten weg te maaien. “Iedereen moet doen waar hij zin in heeft”, zegt hij.

Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz © RTL

Het komt er dit tv-seizoen dan eindelijk van: een revival van de beroemde interviewshow Villa Felderhof. De opvolger van Rik Felderhof is Beau van Erven Dorens en de opnames zitten er al op. In het nieuwe Lago di Beau is straks te zien hoe de presentator bekende Nederlanders interviewt bij het Italiaanse Comomeer.

Beau naait Winston

Voor Winston Gerschtanowitz is het een behoorlijke aderlating, omdat hij óók aan revival van Villa Felderhof werkte. Die is echter op het állerlaatste moment gecanceld vanwege de coronacrisis. “Villa Gerschtanowitz was er bíjna gekomen. Het is jammer, maar ik ben pas 44, dus ik heb nog even”, liet hij eerder weten.

Rik vindt Winston de beste keuze voor zijn opvolging, maar de kans dat Winston er nu nog mee komt is behoorlijk klein. Beau maait hem immers het gras voor de voeten weg. Voelt Beau zich daar niet schuldig over? “Nee joh, dat kan hij toch ook prima doen? Iedereen moet doen waar hij zin in heeft”, reageert de presentator in weekblad Weekend.

Grote droom

Beau ziet het als een grote droom die uitkomt. “Voor mij was het wel een droom die uitkwam, want ik zag het helemaal zitten om een langere tijd met mensen door te brengen. Dat heft Rik natuurlijk jaren gedaan. Dat helpt om de mensen wat beter op hun gemak te stellen en dan kun je ook diepere gesprekken voeren.”

Begrijpt hij dat Winston dit ook graag wilde maken? “Natuurlijk, dat is een droom van iedereen om dat te doen.”

Witte hoed

Hoe dan ook: Beau belooft dat het geen slechte rip-off van Villa Felderhof wordt, al deelt hij in het programma wel een behoorlijke knipoog uit naar zijn voorganger.

“Ja, daar maak ik in het programma de hele tijd grappen over. Ik heb bijvoorbeeld bijna de hele opnameperiode een witte hoed op. Ik vind dat heel grappig.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen