Felle kritiek op Tino Martin vanwege samenwerking met Lil’ Kleine

Tino Martin krijgt wagonladingen kritiek over zich heen vanwege zijn samenwerking met Lil’ Kleine, die door het publiek verdacht wordt van het mishandelen van zijn (ex-)vriendin Jaimie Vaes.

Tino Martin en Lil' Kleine © RTL

Het lijkt niet geheel toevallig dat artiesten met een imagoprobleem zo naar elkaar toe trekken. Niet alleen André Hazes jr. is helemaal verzot op Lil’ Kleine, maar ook Tino Martijn loopt met de rapper weg. Sterker nog: ze hebben samen het liedje Gabber gemaakt en gaan die binnenkort uitbrengen.

Knuppel

Er zijn publiciteitsfoto’s gemaakt van Tino en Lil’ Kleine, maar die vallen bij de fans van Tino niet in de smaak. Zijn fans gaan echt he-le-maal los onder de bewuste Instagram-post (zie onderstaand). “Onbegrijpelijk, dat jij met hem gezien wil worden”, zegt Isabella. En Jef: “Man man man man… Dat je deze knuppel nog een kans geeft… Beetje jammer.”

Marian is ook heel erg teleurgesteld. “Heel jammer, Tino, dat je met hem een samenwerking aangaat.” En Carolien: “Onbegrijpelijk dat je met hem wilt samenwerken!!!!..🤮……valt me van je tegen!!!!”

Plank misslaan

De grote Tino-fan Anne is in één keer helemaal afgeknapt op de zanger. “Altijd fan van je geweest, maar denk dat je hier de plank misslaat.. Maar goed, ik ga in elk geval niet kijken! Gun die gast (Lil’ Kleine) geen enkel podium meer.. ✌🏻”

“Jezus Tino wat een afknapper zeker weer gekozen voor de poen!!!!”, zegt Kjeld. En Lou: “Nooit van jou verwacht Tino dat jij met die sukkel wilt samenwerken, laat staan geassocieerd wilt worden met zo’n mislukkeling! 🤮🤮”

Foute keus

Het opvallende is dat werkelijk álle reacties negatief zijn. Er is nou niemand die aangeeft hier veel zin in te hebben. “Niet goed voor je imago Tino 😮 dat irritante omhooggevallen nare gastje 😢”, zegt Christel. En Patricia: “Jammer dat je met hem samen werkt..”

Barbara: “Wat een foute keus, ongelofelijk dat je dat niet begrijpt en je geen mensen in je omgeving hebt die je voor zo n domme fout behoeden. 👎”

Instagram

De bewuste Instagram-post met daaronder alle negatieve reacties (voor zolang ze niet verwijderd worden door Tino):

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen