Sarah van Soelen reageert op geruchten over André en Monique

Sarah van Soelen reageert op de geruchten dat André Hazes jr. weer terug is bij zijn grote liefde Monique Westenberg. Ze hekelt de ‘onzinvragen’ daarover, laat de verwarde influencer weten.

Sarah van Soelen, André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram, SBS

André Hazes jr. heeft het drie maanden geleden uitgemaakt met Sarah van Soelen, maar zij vindt het moeilijk om dat te accepteren. Ze staat momenteel met een groot interview in de Beau Monde, waarin ze beweert dat ze slechts een relatiepauze met elkaar hebben. Begin vorige week verwijderde André echter alle foto’s van Sarah van zijn Instagram.

‘Hé schat, hoe is het?’

Volgens showbizzwatchers woont André inmiddels weer bij Monique en hebben ze al lang en breed het bed met elkaar gedeeld. Wat vindt Sarah van die geruchten? Ze wordt ermee geconfronteerd door showbizzwatcher Farja Farvardin, bekend als FawryNotSawry.

Farja in zijn programma De RoddelLoog: “Ik heb Sarah laatst een bericht gestuurd van: ‘Hé schat, hoe is het? Ik vroeg me af of je wil reageren op de geruchten die er zijn dat André en Monique weer bij elkaar zijn.’ Ik heb natuurlijk ook weer een tijdje geleden verteld dat André en Monique gewoon weer bij elkaar zijn en dat hij haar heel graag terugwil.”

‘Stop met deze onzin!’

André en Monique slapen alweer bij elkaar, meent ook Farja. “Monique is natuurlijk wel een beetje voorzichtig. Ik geloof dat ze alweer bij elkaar zijn. Hij slaapt heel vaak daar. Ze praat nog steeds in een wij-vorm, terwijl André zoiets heeft van: wij-vorm? Er is geen wij-vorm meer, ik heb net al je foto’s verwijderd van Instagram!”

Wat heeft Sarah geantwoord? Ze is behoorlijk pissig: “He lieverd. Ik zou het fijn vinden als je stopt met deze onzinvragen aan mij te stellen. Nogmaals, wij willen graag rust! Hoop dat je dat begrijpt.”

Feestdagen

Het zal Farja niets verbazen als André en Monique aan het eind van de week een gezamenlijke kerstfoto publiceren. “Ik voorspel dat we tijdens de feestdagen weer een mooie foto zien van Monique en André.”

Volgens de Privé ‘staat niets een kerst met Monique nog in de weg’. Een bron tegen het blad: “André wil niets liever dan het familiegevoel weer terug, maar Monique laat dat niet vanzelf toe. Ze wil, voor zover dat mogelijk is, eerst voor de volle honderd procent zeker weten dat André het meent. Dan zou ze deze relatie – voor de vierde keer – een kans willen geven.”

Berichtje

Het berichtje van Sarah:

Farja Farvardin
© YouTube

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sarah van Soelen spreekt nog steeds in de wij-vorm. Zwaar verward?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen