Angela de Jong wil mediaboycot ‘drugsdealer’ Imanuelle Grives

Angela de Jong wil dat de media geen podium meer bieden aan actrice Imanuelle Grives, die in Vlaanderen een celstraf heeft uitgezeten vanwege het dealen van drugs. Dat schrijft ze in haar gevreesde column in het AD.

Angela de Jong en Imanuelle Grives © Beau

Imanuelle Grives zat dinsdagavond in de talkshow van Beau om alles en iedereen de schuld te geven van haar ontsporing: haar akelige vader, haar vervelende jeugd, etcetera. “Zullen we stoppen met zo iemand op het schild te hijsen als willoos slachtoffer van haar jeugd en de omstandigheden? Het is namelijk een nogal goedkoop excuus”, bitcht Angela.

Geen podium meer

Angela vindt dat deze vrouw helemaal geen media-aandacht verdient. “Gek idee misschien, maar: zullen we ophouden met het bieden van een podium aan een veroordeelde drugsdealer in de media?”

Ze vindt het zó slap dat Imanuelle met allerlei excuusjes voor haar ontsporing op de proppen komt. “We voelden ons allemaal wel eens niet gezien, niet begrepen, niet gewaardeerd, onvoldoende gehoord. Maar dat betekent nog niet dat het logisch is om als dertiger met een pruik vol xtc-pillen (…) een festivalterrein op te lopen.”

Uitventen

Het stoort Angela extra dat Imanuelle aan de talkshowtafel van Beau zat omdat ze een boekje te verkopen heeft. ‘De zwarte periode uit haar leven tot de laatste kruimel uitventen’, noemt Angela het.

“Goeie tip voor alle BN’ers die hun carrière zien vastlopen: je kunt altijd nog de criminaliteit in, dan zit je daarna nooit meer om aandacht verlegen.”

De column waarin Angela de Jong volledig tekeergaat tegen deze middelmatig bekende actrice kunt u lezen op de AD-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen