Remy Bonjasky zou dochter niet alleen laten met Marco Borsato

Remy Bonjasky zou zijn dochter op dit moment niet alleen durven te laten met Marco Borsato, ook al blijkt hij toch onschuldig. “Nu op dit moment zou ik dat nooit meer doen. Heel gek is dat.”

Remy Bonjasky © RTL

Het is bizar hoe Marco Borsato zonder enige vorm van bewijs een smet op zijn naam heeft gekregen, vindt Remy Bonjasky. Hij zat gisteren in de talkshow van Beau van Erven Dorens, waar Angela de Jong en Clarice Stenger aan tafel zaten om te praten over de verklaring van Marco’s advocatenteam.

Trial by media

Het gesprek werd met enig ongemak aangehoord door Remy Bonjasky, die vreest voor trial by media. “Ik heb het gevoel dat hij nu gewoon door de media… Hij hangt gewoon, wat hij ook doet. (…) Hoe goed je pr-mannetje ook is, daar kom je niet uit, want hij hangt nu al. Wat hij ook nu zegt: iedereen heeft al een oordeel over hem klaar. Dit is best lastig.”

Eigenlijk kan Marco het na al die geruchten sowieso niet meer goed doen, denkt Remy. “Ik ken hem voor de rest niet en ik luister niet naar zijn liedjes, maar ik kan best begrijpen dat hij het nu ontzettend lastig vindt om met welk statement dan ook te komen.”

Dochter alleen laten

Al die verdachtmakingen over Marco hebben zijn effect, ook op Remy. “Het gekke ervan is: ik zou nu op dit moment mijn dochter ook niet met hem alleen laten. Dat is het enge ervan. Ook al is hij onschuldig: nu op dit moment zou ik dat nooit meer doen. Heel gek is dat.”

Angela daarop: “Daarom denk ik dat ze beter vorige week al iets hadden kunnen doen, voordat het zo groot werd. Dat is denk ik de les die je hieruit kunt trekken, dat er een nieuwe dynamiek ontstaat.”

‘Wie is Yvonne?’

Remy reageerde overigens wat verbaasd toen er tijdens het gesprek aan tafel een foto van Yvonne Coldeweijer op de achtergrond verscheen. “Er komt net een foto langs met een vrouw, wie is dat?”, vroeg hij, terwijl hij een denkbeeldig juicebeker vasthield.

Angela: “Dat is een van die bekende juice channels.”

Beau van Erven Dorens: “Yvonne Coldeweijer. Zij is een van die mensen die daar heel erg mee bezig is.”

Clarice: “Als je wil dat er iets over hem naar buiten gaat, dan moet je haar hebben.”

Angela verdedigt Yvonne

Angela sprong daarop in de bres voor Yvonne. “Dan wordt er ook heel vaak gezegd van: ‘Ze checken niets en ze gooien maar [wat online]’, maar aan de andere kant… Er zijn in het recente verleden ook een aantal zaken geweest waarbij ze het wél bij het rechte eind hadden.”

Beau: “Precies, maar dan is nu ook het moment om dan naar voren te stappen en te zeggen: ‘Oké, dit is wat we hebben en dit zijn de bewijzen.’”

Vuige roddel

Clarice kan zich niet voorstellen dat die juice channels maar wat verzinnen, liet ze blijken. “Dit is zo’n zware beschuldiging. Het is zo’n vuige, nare beschuldiging. Als dat niet waar is… Om dit naar buiten te brengen, is toch wel echt heel… Daar maak je iemand mee kapot.”

Ze vreest het ergste voor Marco. “Er kan een rechtszaak komen, hij kan worden vrijgesproken, maar mensen zullen altijd denken: Marco Borsato en kleine meisjes, dat is geen goede combinatie. Dat is wat er is gebeurd. Waar rook is, is vuur. Het kleeft altijd aan je.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rémy Bonjasky loopt misschien ietwat op de zaken vooruit. Zou u uw dochter alleen laten met Marco Borsato?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen