Maxime Meiland staat open voor tv-bruiloft: ‘Dat zou ik wel toelaten’

Maxime Meiland zou er geen moeite mee hebben om haar huwelijk met Leroy Molkenboer te laten filmen voor uitzending in de kijkcijferhit Chateau Meiland. “Dat zou ik wel toelaten”, zegt ze.

Maxime Meiland © Instagram

Er waren geen camera’s bij toen Maxime Meiland in september beviel van haar tweede dochtertje, maar ze zou er géén moeite mee hebben om de poorten te openen voor haar huwelijk met cameraman Leroy Molkenboer. “Op zich wel, dat zou ik wel toelaten, ja”, zegt ze in het tijdschrift Weekend.

Maxime’s bruiloft

Het is niet zo dat er een heel seizoen van Chateau Meiland om Maxime’s bruiloft heen gemaakt kan worden, want ze wil het niet te ingewikkeld maken. “Ons huwelijk zou niet op meerdere dagen gevierd hoeven worden. Nee, één dag is prima. In Nederland. Papa zegt: ‘Joh, waarom doe je het niet in het buitenland?’ Dat vind ik echter zo’n gedoe.”

Maxime wil gewoon in eigen land trouwen. “Ik zou gewoon hier in de buurt willen trouwen in een leuk kasteeltje. Best wel simpel eigenlijk.”

Heel intiem

Ze wil dat haar tv-bruiloft heel erg intiem wordt. “Ik heb niet heel veel familie en een beperkte vriendengroep, dus wat dat betreft zou het sowieso klein worden. Maar ook omdat het wel mijn voorkeur heeft. Ons leven is al heel erg groots en veel, dus zo’n speciaal moment wil ik juist wat intiemer maken.”

Zoiets moet je alleen met je beste vrienden en familie willen delen, vindt Maxime. “Ik wil niet aan het eind van de avond zeggen: nou, ik heb die en die helemaal niet gesproken. Dan heeft het ook geen nut om die mensen te vragen.”

Droomjurk

Over haar trouwjurk heeft Maxime nog geen idee. “Dat vind ik heel moeilijk. Ik ben lang, dus ik weet niet zo goed wat mij zou staan. In ieder geval niet strapless, daar hou ik niet zo van. Een klassieke, witte jurk, dat vind ik wel mooi, met niet te veel tierelantijntjes.”

Er heeft overigens nog geen huwelijksaanzoek plaatsgevonden. Dat moet híj doen, vindt Maxime. “Ja dat klopt, dat dan wel. Terwijl mijn moeder zegt: ‘Waarom vraag je hem niet? Het duurt zó lang’. Maar dan denk ik: nee, dat ga ik toch niet doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden om de bruiloft van Maxime Meiland te zien op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen