‘Nikkie Plessen heeft zich misdragen in Hotel van Oranje’

Nikkie Plessen wordt er door het populaire juicekanaal Juice Channel van beschuldigd zich te hebben misdragen in het Noordwijkse Hotel van Oranje. “Ze moet hier zó lam zijn geweest.”

Nikkie Plessen en Fred van Leer © Instagram

Het doorgaans goed geïnformeerde juicekanaal Juice Channel plaatst vandaag een behoorlijk pikant gerucht over Nikkie Plessen, de pratende handtas van RTL Boulevard. Ze zou zich hebben misdragen tijdens een feestelijk Formule 1-uitje met haar goede vriend Fred van Leer.

Handtastelijke Nikkie?

Wat zou er aan de hand zijn? “Nikkie en Fred (we kunnen ze niet taggen want we zitten in de bloklounge) hebben samen de laatste F1-race gekeken in Hotel van Oranje”, weet Juice Channel.

En toen? “Nikkie moet hier zo lam zijn geweest dat zij zich niet meer zo ‘chic’ heeft kunnen gedragen zoals zij zich altijd voordoet. Nikkie was volgens gasten van het hotel heel handtastelijk bij andere mannen en hing zelfs over hen heen! Ook was ze erg luidruchtig aan het doen.”

Open relatie

Nikkie kon vrolijk haar gang blijven gaan, want volgens Juice Channel greep er niemand in. “Haar man Ruben was hier schijnbaar ook bij aanwezig, maar die kan natuurlijk weinig zeggen aangezien ze in een ‘open relatie’ zitten.”

Het is geen geheim dat Nikkie een bloedhekel heeft aan Juice Channel. Dat kanaal beschuldigde haar eerder nog van discriminatie. Het zijn volgens Nikkie allemaal leugens. “Ik weiger dit soort rioolpers een podium te geven.”

Post

De post van Juice Channel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Nikkie Plessen die zich misdraagt, kunt u zich dat voorstellen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen