Marco Borsato’s zoon reageert boos: ‘Dit is te laag voor woorden!’

Luca Borsato, de zoon van Marco Borsato, vindt het ’te laag voor woorden’ dat zelfs híj dreigementen ontvangt vanwege de misbruikzaak tegen zijn vader. “Wij hebben hier weinig mee te maken.”

Luca, Jada en Marco Borsato © Instagram

Voor de eerst keer laat Luca Borsato (23) zich uit over de zaak tegen zijn vader Marco Borsato (55), die door een 22-jarige vrouw wordt beschuldigd van jarenlang seksueel misbruik. Hij heeft een aantal berichten gestuurd aan juicekanaal Reality FBI, dat een maand geleden ook het nieuws haalde door een gesprek met Sarah van Soelen te delen.

Trial by media

Reality FBI vindt dat er in de zaak-Borsato te veel sprake is van trial by media. “Z’n omgeving heeft me laten weten, dat alle ‘lasterlijke’ verklaringen, worden meegenomen en meegewogen in de totaliteit van de zaak. De grondwet zegt iets simpels: iedereen heeft recht op een ‘eerlijk proces’.”

Het juicekanaal vervolgt: “Als ’trial by media’ types hier proberen invloed op uit te oefenen, dan zagen zij aan de poten van dit recht. Niet slim dus.”

Luca reageert

Luca is het daar volledig mee eens en laat Reality FBI in een privébericht weten: “Amen ❤️.”

Daarop vraagt Reality FBI: “Ervaren jij of Senna of Jada nog veel last van alles?”

Luca: “Dreigementen etc. Dus op zekere hoogte: ja.”

Reality FBI: “Alleen via socials?”

Luca: Nog wel. En via mail.”

‘Niks mee te maken!’

Luca geeft, in een ietwat warrig bericht, aan dat de ‘naasten’ van Marco niets met de zaak te maken hebben, maar dat hij hem wel steunt. “Wat vooral belangrijk is is dat ‘naasten’ hier sws in direct begrip heel weinig mee te maken hebben. Wij weten wat we weten en that’s it. Daar praten we verder niet over.”

Hij vervolgt: “Dit is een zaak on it’s own. En wij supporten door dik en dun. Dat wij en überhaupt mensen hier dreigementen over ontvanger is te laag voor woorden eigenlijk.”

De reactie van Luca is met zijn toestemming online geplaatst door Reality FBI. Hij laat het kanaal weten: “Ik heb waardeer je effort voor de fully 100%. Weet dat pls x.”

Dreigementen

Moeder Leontine verbrak onlangs haar Instagram-pauze om een post van een goede vriend van Marco te liken. Die gaf trots aan dat Marco nog steeds zijn vriend is. Ook Luca likete die post. Er volgde daarop zóveel drek, dat de meneer in kwestie de foto verwijderde.

Iemand zei onder die post: “Als jij het ooit nog in je botte hersenpan haalt (…) samen met mama en je talentloze zussie een of andere volgevroten kneusss z’n post te liken die fan zweert te blijven van papa om zo het vermeende slachtoffer in diskrediet te brengen, pakken we je. Pak ik je. Op welke manier dan ook. Ik blijf je in de gaten houden.”

Screenshots

Luca aan de praat met Reality FBI:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het mooi dat Lucas Borsato zo in de bres springt voor zijn vader Marco?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen