Liesbeth van Dijk ontkent dat ze Wikipedia-paragnost is: ‘Onzin!’

Liesbeth van Dijk ontkent dat ze een Wikipedia-paragnost is, zoals Tim Hofman suggereert. Ze ontkent alles te googelen. “Iedereen dacht dat ik het had gegoogeld. Op Wikipedia!”, roept ze.

Liesbeth van Dijk © YouTube

Liesbeth van Dijk had onlangs een opvallend tv-optreden in de talkshow Business Class van haar goede vriend Harry Mens. Ze riep steeds dat ze Pavarotti hoorde en vroeg aan Harry of hij daar iets van weet. Vervolgens werd ze ‘ontmaskerd’ door Tim Hofman, die riep dat Liesbeth wel zal hebben gegoogeld.

Wikipedia-paragnost

Harry heeft Pavarotti namelijk ooit naar Nederland gehaald. “Die heeft dus waarschijnlijk Harry Mens gegoogeld en kwam dit tegen en dat dacht: dit wordt mijn game. Ik ga zeggen dat ik Pavarotti hoor en dan gaat Harry zeggen: ‘Wow, ja kan wel, ik heb hem ooit hierheen gehaald’, wat logisch is om te denken want Harry schept graag op”, gierde Tim.

Wat een onzin, reageert Liesbeth nu bij De Telegraaf. “Het was een hele hectische week. Ik zat natuurlijk bij Harry in de uitzending en ik hoor opeens de stem van Pavarotti en iedereen dacht dat ik het had gegoogeld. Op Wikipedia. Alsof ik niet wist dat hij twintig jaar geleden Pavarotti naar Nederland heeft gehaald. Dat weet toch iedereen?”

Liesbeth hekelt VI

Volgens Liesbeth is Harry afgelopen zondag in Business Class teruggekomen op de uitzending met haar in de week ervoor. “Harry heeft nu in de uitzending gezegd dat ik toch wel een klein beetje gelijk heb, maar ik weet niet eens waar het over gaat, dus ik ben benieuwd.”

Veronica Inside lag in een scheur om haar optreden bij Business Class. De VI-mannen zetten haar altijd neer als dronken tor. “Ze doen altijd heel gemeen over mij. Ik ben nooit dronken geweest bij ze. Ik ben natuurlijk een beetje druk en opvallend. Van die saaie mannen denken dan: dat mens is dronken. Laat ze lekker denken, kan mij het schelen.”

André Hazes jr.

Tot slot: wat is Liesbeths voorspelling voor het nieuwe jaar van André Hazes jr? “André Hazes. Die doet natuurlijk half Nederland heel de tijd, lees ik in de bladen. Wie gaat hij allemaal doen in het nieuwe jaar?”, vraagt de verslaggever haar.

Liesbeth: “André Hazes? Want komt hij als geest terug het hele jaar? Heb je het daarover?”

De verslaggever: “Ik bedoel junior.”

Liesbeth: “Oh, je bedoelt junior! Ik heb het gevoel dat deze jongen een hele tijd alleen blijft. Even een beetje pas op de plaats. (…) Ik zie even helemaal geen meiden versieren. Helemaal rustig aan. Ik zie hem met een heel rustig soort muziek terugkomen.”

Fragment

Liesbeth bij De Telegraaf:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen