Harry Mens krijgt klap van paragnost in heftige aflevering Business Class

Harry Mens kreeg gisteren in een onheilspellende aflevering van Business Class een flinke tik van zijn huisparagnost Liesbeth van Dijk. “Wat ben je toch altijd een hork tegen mij!”, riep ze.

Harry Mens en Liesbeth van Dijk © RTL

Normaal gesproken gelooft Harry Mens niet in waarzegsters, maar Liesbeth van Dijk geeft hij al jaren ‘het voordeel van de twijfel‘. Haar voorspellingen komen volgens de Business Class-presentator vaak uit, bijvoorbeeld over de koersval van de bitcoin. Daarin heeft ze volgens Harry ook mediamiljardair John de Mol geadviseerd.

Hel en verdoemenis

Liesbeth zat gisteren wederom aan de talkshowtafel van Harry en volgens haar staat ons hel en verdoemenis te wachten in de komende jaren. Zo komt er volgens haar een oorlog tussen Rusland en Oekraïne. “Ik zie beelden dat het een oorlog gaat worden, maar het lijkt wel alsof de Oekraïne ze met iets gaat afkopen.”

En de formatie? “Die formatie gaat niet lukken en als het wel lukt, is het een maand later weer ruzie. Zou jij je geld erop durven in te zetten? Het is rommel en achterbaks. Alleen maar ellende. Ik voel en zie dat het één rotzooi is. Het spijt me.”

‘Economie stort in’

De beurs gaat ook onderuit, zegt Liesbeth. “Ik moet zeggen dat ik weinig verstand heb van de beurs. Eigenlijk helemaal niet. Maar ik zie de beurs naar 900 gaan. Wat het inhoudt weet ik ook niet, maar het gaat naar 900. Daarna gaat het niet goed met de beurs. Ik zie ook die bitcoin, Harry.”

Volgens Liesbeth houdt corona nog vijf jaar aan en gaan daarom de economie én de huizenmarkt instorten. “Ik zie die huizenmarkt volgend jaar instorten. Als ik kijk in mijn glazenbol, zie ik ons teruggaan naar vroeger.”

Terug naar toen

Sterker nog: we krijgen volgens Liesbeth weer ouderwetse armoede. “Het wordt weer ouderwets ganzenborden, het wordt weer ouderwets Stratego en Monopoly spelen en koffie en natuur en begraafplaatsen. We gaan terug naar toen wij jong waren, Harry. Het is klaar met de rijkdom, met overdreven rijkdom en veel auto’s. We gaan echt terug naar vroeger.”

Ook vliegen wordt volgens Liesbeth lastiger. Air France en KLM gaan volgens haar uit elkaar, waardoor vliegen voor Nederlanders erg duur wordt. “Daar is nu al sprake van en dat gaan we binnenkort lezen. Daardoor worden de tickets wel duurder.”

Klap van Liesbeth

Harry, die zijn geld verdient op de huizenmarkt, aan het eind van hun gesprek: “Kom gauw nog eens terug. Hoewel, ik moet wel even goed nadenken.”

Liesbeth: “Wat is dit nou weer gemeen!”

Harry: “Ga zitten!”

Daarop staat Liesbeth op om Harry een tik te verkopen. “Wat ben je een hork toch altijd tegen mij. Echt zo gemeen! En zit jij me niet uit te lachen!”

Fragment

Een fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat Harry Mens een podium biedt aan paragnosten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen