Tim Hofman ontmaskert Liesbeth van Dijk: ‘Wikipedia-paragnost!’

Tim Hofman gelooft helemaal niets van de paranormale gaven van Liesbeth van Dijk. Ze haalt haar informatie volgens hem gewoon van Wikipedia vandaan. “Ze heeft Harry Mens gegoogeld!”

Liesbeth van Dijk © RTL

Het optreden van paragnost Liesbeth van Dijk in de talkshow van Harry Mens is compleet viral gegaan. Het fragment uit Business Class is overal voorbijgekomen: van Veronica Inside tot RTL Boulevard. Met name het deel waarin ze bij Harry vist of de naam Pavarotti bij hem een belletje doet rinkelen, leidt tot hilariteit.

Pavarotti

Liesbeth afgelopen zondag tegen Harry: “Sorry, maar Harry, waarom hoor ik bij jou – en dat is heel gek – waarom hoor ik nou Pavarotti hier steeds? Heb jij hem aan staan ofzo? Heb jij hem aangehad? Het mag eruit geknipt worden hoor dit.”

Harry: “Nee. Maar Pavarotti vond ik een leuke man.”

Liesbeth: “Maar is hij hier geweest? Want ik zie hem opeens.”

Harry: “Nee, hij is hier niet geweest, nee.”

‘Waarom hoor ik hem?’

Liebseth: “Maar waarom hoor ik hem?”

Harry: “Wie wel in dit lokaal was, was Gorbatsjov. Dat kan ik me nog herinneren. Voel je daar nog iets bij? Ik vond het een leuke man.”

Liesbeth: “Nee, maar ik voel Pavarotti bij jou. Of ga je naar Italië op vakantie?”

Harry: “Nee, helemaal niet.”

Wikipedia-paragnost

Tim Hofman vertrouwt Liesbeth voor geen meter. Hij wijst erop dat overal op internet terug te vinden is dat Harry de Italiaanse tenor ooit naar Nederland heeft gehaald.

De BOOS-presentator: “Die heeft dus waarschijnlijk Harry Mens gegoogeld en kwam dit tegen en dat dacht: dit wordt mijn game. Ik ga zeggen dat ik Pavarotti hoor en dan gaat Harry zeggen: ‘Wow, ja kan wel, ik heb hem ooit hierheen gehaald’, wat logisch is om te denken want Harry schept graag op. Maar HIJ DEED DAT DUS NIET hahahaha.”

Echt iedereen had die connectie tussen Harry en Pavarotti kunnen opzoeken, aldus Tim. “Staat ook gewoon op ’n Wikipedia hahaha.”

Liefdesrelatie?

Er speelt overigens meer dan veel mensen denken, want Harry laat zich al jaren adviseren door Liesbeth. Ze zijn goed bevriend en een paar weken geleden werden ze wel héél intiem gespot na een diner bij een visrestaurant in Amsterdam. Ze liepen toen namelijk vrij innig over straat.

De Weekend nam gelijk contact op met een vriendin van Liesbeth. Die stelde dat het gewoon goede vrienden zijn. “Of er meer is weet ik niet. Ik denk het niet, maar ja…”

Tweet

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen