Ali B slaat terug naar Johan Derksen: ‘Hij heeft gewoon een obsessie’

Ali B ontkent de bewering van Angela de Jong dat hij ‘duidelijk beschonken’ was tijdens de kampioensrace van Max Verstappen in Abu Dhabi. Ook slaat hij keihard terug naar Johan Derksen.

Ali B © Videoland

Van alle bekende Nederlanders heeft Ali B zich veruit het meest narcistisch gedragen tijdens en na de kampioensrace van Max Verstappen in Abu Dhabi. Ali betrok de winst van Max wel héél erg op zichzelf. Hij heeft zich urenlang zó narcistisch gedragen dat zelfs een hoogleraar van de UvA om uitleg is gevraagd.

Ali ontkent dronkenschap

Het was volgens Angela de Jong evident dat Ali zwaar beschonken rondliep in het emiraat. “Door de tv heen was te ruiken dat hij van de zenuwen de hele race in champagne of wodka-Red Bull had liggen marineren”, schreef ze in haar gevreesde column.

Daar reageert Ali nu op. Volgens hem was er geen sprake van dronkenschap. “Nee hoor, ik drink niet 😂. Ik was hooguit dronken van geluk en dat zal ik altijd koesteren 🙏🏽. Ik heb daar niemand zijn toestemming voor nodig”, twittert hij vanochtend.

Sneer aan Johan Derksen

Johan Derksen is een van de vele mensen die walgt van het narcistische gedrag van Ali. Sterker nog: hij moest er live op televisie bijna van braken. Wat vindt de rapper daarvan? “Wat betreft Johan the grumpy old man? Die vind ik gewoon grappig, ook als het voor de zoveelste keer over mij gaat… Ik gun hem die obsessie.”

Als iemand opmerkt dat zij ook dacht dat Ali dronken was, reageert hij: “Ja als ik de beelden terug kijk, dan zie ik het ook 😂 maar ik verzeker je dat was niet meer dan een glaasje te veel euforie 🤪🤪🤪.”

Leermoment

Was dit dan echt geen leermoment voor Ali? Nee, hij houdt vol dat Max wél heel blij was met zijn tenenkrommende freestyle rap. “Mijn leermoment had ik al veel eerder, namelijk dat ik niet iedereen blij kan maken, dat was ook niet mijn ambitie, ik deed het voor Max en die was blij, ik kan het weten want ik was met hem😉.”

Ali is flink om zich heen aan het slaan, ook naar mensen die hem juist positief benaderen. Daar biedt hij zijn excuses voor aan: “Sorry, maar na 3 dagen trending te zijn gemaakt door voornamelijk mensen die vinden dat het om Max moet gaan, interpredeerde ik het verkeerd 😂🙈 Mijn welgemeende excuses ❤️🙏🏽.”

Op een rij

De highlights van Ali’s narcismecircus tijdens de kampioensrace van Max:

Ali bij Ziggo Sport:

Ali ergert andere supporters:

Ali rapt voor Max:

En Ali duikt na Abu Dhabi in de cryptowereld:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ali B was niet dronken. Maakt dat hem nóg irritanter?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen