‘Jan Boskamp ook aan de kant geschoven door mannen van VI’

Jan Boskamp wordt net als Hans Kraay jr. aan de kant geschoven door de mannen van VI, nu ze na de jaarwisseling verhuizen naar SBS 6. “Dat heb ik gehoord”, zegt Rick Romijn.

Jan Boskamp © SBS 6

Het is voor Johan Derksen genoeg geweest: als hij na de jaarwisseling samen met René van der Gijp en Wilfred Genee verhuist naar SBS 6, dan wil hij niet meer te veel over voetbal praten. En daarom wil hij, in tegenstelling tot zijn collega’s, ook niet verder met Hans Kraay jr. Aangezien Johan tegenwoordig de scepter zwaait bij VI, ligt Hans eruit.

Jan afgeserveerd?

Maar hoe zit het met Jan Boskamp? “Mag Jan Boskamp blijven? Want ik hoorde namelijk dat Jan afgeserveerd is”, zegt sidekick Rick Romijn tijdens een radio-uitzending van Wilfred.

Wilfred: “Nou, jeetje zeg, hé.”

Rick: “Dat zou ontzettend stom zijn namelijk.”

Wilfred geïrriteerd

Wilfred laat daarop geïrriteerd weten dat hij dit niet het moment vindt om over Jan te speculeren. “Ja, ik ben het helemaal met je eens, maar ik vind het niet zo handig om op dit moment over Jan Boskamp te praten. Dat is gewoon even niet zo handig op dit moment met privézaken enzovoorts. Zullen we dat even niet doen? Dan hebben we het er een andere keer over.”

Jan is al een tijdje niet te zien in VI, omdat het privé niet goed gaat. Johan Derksen liet dat weten tijdens de uitzending op 12 november. “Eigenlijk zou Jan Boskamp er zitten, maar die zit er helaas niet”, zei Wilfred toen. En Johan: “Dramatische familieomstandigheden. We zullen niet in detail treden, maar dat wens je niemand toe.”

Niemand vastgelegd

Er zijn al diverse namen aangekondigd voor VI Vandaag, zoals de nieuwe talkshow op SBS 6 gaat heten, waaronder die van Özcan Akyol, Leonie ter Braak en de broer van Peter R. de Vries.

Wilfred: “Er wordt niemand echt vastgelegd. Er gaan in januari gewoon een aantal mensen zitten en dan gaan we kijken of het klikt of niet. Er zitten best verrassende namen tussen. Ik zou Paul de Leeuw ook een heel goede vinden en dat sluit ik ook niet uit.”

Fragment

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie ziet u liever behouden voor VI?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen