Evert Santegoeds: ‘Sarah van Soelen wil heel erg graag aandacht’

Evert Santegoeds denkt dat Sarah van Soelen net doet alsof ze een relatiepauze heeft met André Hazes jr., zodat ze op die manier wat langer in de schijnwerpers blijft. “Ze wil aandacht.”

Sarah van Soelen en Evert Santegoeds © Beau Monde, SBS

Het is voor iedereen evident dat André Hazes jr. het uitgemaakt heeft met Sarah van Soelen. Sterker nog: zelfs André’s mediastiefvader Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van de Story, is inmiddels overstag. Maar waarom blijft Sarah dan continu roepen dat het helemaal niet uit is en ze slechts een relatiepauze hebben?

‘Sarah wil aandacht’

Sarah roept het ook nu weer in de Beau Monde, waar ze het covermodel van is: “We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen. Hoe lang die gaat duren, weten we niet. Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen.”

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat Sarah alles voor de aandacht doet, zegt hij bij Telegraaf TV. “Sarah wil graag in de aandacht blijven en als ze zegt dat het over is, dan heeft niemand meer aandacht voor Sarah ben ik bang. Dus die denkt: we noemen het een pauze”, aldus de bladenmaker.

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden denkt daar ook zo over: “Het is niet iemand waarvan ik denk: die wil even in alle rust haar verhaal doen. Ze wil vooral even alle shine pakken.”

Spotlights

Klopt dat? Sarah wordt ermee geconfronteerd in dezelfde Beau Monde. Ze wil naar eigen zeggen geen carrière in de spotlights. “Dat denkt iedereen, maar nee. Ik hoef niet op de tv, in een krantenartikel of op een rode loper. Dat is echt niet mijn ding. Ik zou liever bekend willen worden als influencer en de hele wereld over reizen.”

André heeft haar in elk geval aan veel volgers geholpen. “Dankzij Dré is mijn volgers-aantal een stuk omhoog gegaan, maar daarvoor was ik ook al lekker bezig en kreeg ik al betaald voor de promotie van merken. Ik ben op Dré gevallen en niet op André Hazes. Zijn bekendheid interesseert me niks. Daarom is onze liefde ook zo sterk.”

Grote fout

Evert denkt dat Sarah het wel kan schudden. Volgens hem wil André haar nooit meer terug. “De fout die ze maakt, is dat ze afgeeft op Monique. Dat heeft André nooit gedaan. Integendeel. Dat heeft Monique ook nooit over André gedaan. En daar breekt Sarah een heel belangrijke wet: dat moet je niet doen.”

“En dat zal André haar zeer aanrekenen en dat helpt hem misschien wel weer om terug te keren naar Monique. Dat het hem laat inzien dat Monique toch wel een heel speciale vrouw voor hem is.”

Kerst bij Monique

André en Monique gaan kerst samen vieren, verwacht Evert. “Ik denk dat hij inderdaad kerst met Monique gaat vieren. Het is echt een kerstrelatie. Elk jaar is hij weer op tijd terug voor als de kerstboom staat.”

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn: “Het wordt wel een beetje de Heintje Davids nu, hè? Want Monique is wel heel erg vergevingsgezind.”

Evert: “Toch denk ik dat als zij zegt: ‘Het zou in het belang voor mijn kind zijn’, dan denk ik dat iedereen het gaat begrijpen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sarah van Soelen niet helemaal 100 procent is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen