Hans Klok heeft na uithaal nooit meer gepraat met André Hazes jr.

Hans Klok heeft na zijn flinke uithaal aan het adres van André Hazes jr. nooit meer contact gehad met de volkszanger. “Ik heb hem daarna nooit meer gesproken”, aldus de illusionist.

Hans Klok en André Hazes jr. © SBS, YouTube

André Hazes jr. kreeg in de lente een pittige sneer te verwerken van Hans Klok. De illusionist noemde de volkszanger toen ‘publiciteitsge*l‘ en verweet hem de covers van de bladen te tellen. Niet veel later bleek dat André daar niet blij mee was, maar de heren hebben hun ruzie niet bijgelegd. “Ik heb hem daarna nooit meer gesproken.”

Oprecht spijt

Hans vertelt in de talkshow Open Kaart dat hij behoorlijk spijt heeft van zijn uitspraken. “Je moet altijd oppassen wat je over een ander zegt. Ik heb een keer wat lelijks gezegd over André Hazes jr. Dat was tijdens een podcast. Toen zei ik dat hij zo publiciteitsge*l was en toen zei iemand weer op internet: ‘Moet jij zeggen, de pot verwijt de ketel.’”

Dat anoniempje op internet had eigenlijk wel gelijk, aldus Hans. “Toen dacht ik: de persoon die dat heeft geschreven heeft gelijk, want ik doe altijd alles, want ik heb altijd wat te verkopen. Dat heeft André Hazes ook, want die heeft muziek en concerten te verkopen. Daar had ik echt oprecht spijt van.”

‘Je moet dat niet doen’

Het liefst had Hans het nog even uitgesproken met André, maar zoals iedereen weet heeft de volkszanger zich volledig teruggetrokken uit de media. Daardoor kan Hans zijn fout niet herstellen. “Je moet dat niet zeggen over iemand, terwijl je het zelf ook doet, maar soms ontfutselen ze weleens namen of dingen.”

“Dat moet je dan voor jezelf houden, want zelf ben je geen haar beter. Dat kwam door die reactie, van: ‘Als ik de televisie aanzet, dan zie je Hans Klok.’ Toen dacht ik: daar heeft diegene wel gelijk in.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr's drang naar aandacht ook te maken had met zijn vermeende verslaving?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen