Hans Klok: ‘André Hazes jr. boos omdat ik hem publiciteitsgeil vind’

Hans Klok heeft kwaad bloed gezet bij André Hazes jr. met zijn opmerking dat hij de volkszanger ‘publiciteitsgeil’ vindt. “Achteraf heb ik via via vernomen dat André er verbolgen over was.”

André Hazes jr. en Hans Klok © Instagram

Er zijn maar weinig mensen die zich níet ergeren aan André Hazes jr. De zingende ijdeltuit is zó bezig met de buitenkant dat hij zelfs de paparazzi inlicht voordat hij op vakantie gaat. Het stoort ook nuchtere BN’ers als Hans Klok. Hij verbaast zich altijd over collega’s uit het vak die continu in de schijnwerpers willen staan.

Publiciteitsgeile Hazes

Een paar weken geleden haalde Hans in een podcast stevig uit naar André. “Ik heb niet het hoogste woord op een verjaardag. Ik vind het heel leuk om op te treden, maar ik ben niet zo publiciteitsgeil als André Hazes jr. Hij telt volgens mij wel echt de covers. Die leven daar ook helemaal voor”, zei hij.

Dat is natuurlijk een waarheid als een koe, maar in de showwereld waarin de één nog langere tenen heeft dan de ander, zijn dit soort uitspraken niet zo handig. Hans heeft er dus een beetje spijt van, laat hij weten.

Hans heeft spijt

Hans vertelt aan de Weekend dat hij achteraf vindt dat hij die uitspraken niet had moeten doen. “Achteraf gezien vind ik dat een lelijke uitspraak van mezelf. Ik vind het heel erg dat ik dat heb gezegd.”

Waarom baalt Hans ervan? “Ik kan me namelijk voorstellen dat ik daar iemand pijn mee doe en dat is het laatste wat ik wil. Ik vind het juist heel knap hoe hij zijn carrière heeft neergezet, maar alleen dat stukje werd overal uitgelicht.”

André is boos

Ook André heeft enorm lange tenen – hij boycot sowieso iedereen met kritiek, waaronder Wilfred Genee – en daarom is hij behoorlijk geïrriteerd over Hans.

De goochelaar: “Achteraf heb ik via via vernomen dat André er verbolgen over was. Ik wilde hem bellen, maar heb zijn nummer niet. Soms is dit wereldje best ingewikkeld.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen