‘Maan liegt wéér, ze is keihard afgewezen door Songfestival’

Maan de Steenwinkel blijft maar liegen over het Eurovisie Songfestival, zegt showbizzhyena Yvonne Coldeweijer. “Ze komt super geloofwaardig over, maar toch is het echt zo: Maan liegt wéér.”

Maan de Steenwinkel © Beau

Heel even ging het gerucht dat Maan de Steenwinkel volgend jaar ons land zou gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival, maar die eer gaat naar de relatief onbekende zangeres S10. Vorige week riep Maan in RTL Boulevard dat ze de Songfestival-geruchten heel vreemd vindt, terwijl ze volgens de juice channels gewoon een liedje ingestuurd heeft.

Maan ontkent

Maan werd er gisteren naar gevraagd op Radio 538. “Ik heb inderdaad gehoord dat dit een soort van gaande was, maar echt eerlijk…”, antwoordde ze.

Dj Frank Dane: “Heb je een liedje ingestuurd?”

Maan: “Nee. Echt alles wat er wordt geroepen is niet waar.”

Frank: “Hoe kan dat dan joh?”

Maan: “Weet ik veel. Er zijn mensen die het denk ik leuk vinden om een beetje te speculeren.”

Vriendinnetje S10

Maan steunt de inzending S10. “S10 is een vriendinnetje van mij, dus ik ben superblij voor haar en vind het heel leuk dat ze gewoon Nederlands daar gaat zingen. Ik ben helemaal excited, maar ik weet echt van niks.”

Frank: “Waarom heb je geen liedje ingestuurd?”

Maan: “Omdat ik bezig was met de Ziggo Dome. Misschien ooit, maar voor nu even niet.”

Leugenaar Maan

Wát een leugenaar, aldus de goed geïnformeerde showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. “Bij Boulie kon Maan duidelijk slecht liegen maar bij 538 kwam het super geloofwaardig over. Toch is het echt zo; Maan liegt weer. Maan wilde ook meedoen aan het Songfestival, maar IS afgewezen.”

Volgens Juice Channel, dat volgens Volkskrant-nieuwschef Lisa Spit de primeur had over de inzending S10, bevestigt het verhaal van Yvonne. “Wij weten 10.000 porcent zeker dat dit wel zo is geweest! En vriendinnen zijn ze zeker niet, want S10 heeft Maan echt belachelijk gemaakt vorige week backstage toen ze de promo gingen opnemen!”

S10 sloopt Maan

Wat heeft S10 dan gezegd over Maan? “S10 heeft Maan ‘duf’ genoemd en haar Songfestival-liedje ‘vreselijk’ en ’te blij’. Nou, lekkere vriendin dan”, aldus Juice Channel.

Yvonne: “Ik denk niet dat Maan en S10 echt ‘vriendinnetjes’ zijn, als ik hoor hoe ze achter elkaars rug praten. Mean girls is er niks bij.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen