Evert Santegoeds aangevallen: ‘Hoe haalt hij dit in zijn botte harses?’

Evert Santegoeds wordt keihard aangevallen door Yvonne Coldeweijer. Volgens de showbizzhyena is de hoofdredacteur van Privé keihard aan het liegen over het dossier-Marco Borsato.

Yvonne Coldeweijer en Evert Santegoeds © Instagram, Shownieuws

Marco Borsato wordt er door een 22-jarige vrouw van beschuldigd zich jarenlang grensoverschrijdend te hebben gedragen. Privé-baas Evert Santegoeds stelt al sinds maart 2020 op de hoogte te zijn van dit vermeende misbruik, maar heeft er nooit over gepubliceerd. Eerder daagde hij wel Yvonne Coldeweijer uit om ermee naar buiten te treden.

Botte harses

Volgens Evert werd hij destijds benaderd door de moeder van het vermeende slachtoffer, maar heeft hij er niet over gepubliceerd omdat ze geen bewijzen overhandigde. “Ik heb dit eventjes ook overlegd natuurlijk met de persoon in kwestie en gevraagd of ik de waarheid hierover mag vertellen, want dit is helemaal niet waar”, reageert Yvonne.

Yvonne staat namelijk in contact met het vermeende slachtoffer en haar moeder, vertelt ze op haar YouTube-kanaal Life of Yvonne. “Ik weet niet hoe Evert in z’n botte harses haalt om dit zo te brengen. Dit is niet de waarheid.”

‘Privé wilde publiceren’

Hoe zit het volgens Yvonne? “Op 4 juli 2019 heeft de moeder Marco geconfronteerd met wat zij had gelezen in het dagboekje. Een jaar later, in het voorjaar van 2020, neemt Privé contact op met de moeder van het slachtoffer en zegt: ‘Wij gaan een verhaal brengen over jullie’, waarop natuurlijk de moeder en het slachtoffer volledig in shock zijn.”

En toen? “De Telegraaf zegt: ‘Wij gaan dit sowieso publiceren en wij hebben gehoord dat er ook bewijsmateriaal is en dat willen wij ontvangen.’ Waarop de moeder heeft gezegd: ‘Ehhh, I don’t think so!’ Natuurlijk niet! Moeder en slachtoffer wilden helemaal niet dat er een artikel zou komen in De Telegraaf. Daar waren ze helemaal niet aan toe.”

‘Marco hield artikel tegen’

De Telegraaf bleef gewoon volhouden, aldus Yvonne. “Ze hebben gewoon dit hele stuk geschreven, maar wat is er nou gebeurd? Ik mag de juicy details niet vertellen, heel k*t, maar laten we het zo zeggen: team-Stalko is op de hoogte gesteld of course en heeft publicatie doen voorkomen. Oké? Uiteindelijk is het artikel niet geplaatst in de krant.”

Evert liegt volgens Yvonne. “Dus Evert, waarom ga jij overal vertellen dat de moeder van het slachtoffer jou heeft benaderd voor een artikel? Dat ze niet naar de politie wilde stappen, maar wel naar De Telegraaf? Dat is helemaal niet waar. Ik ben de enige die dus blijkbaar voor haar kan opkomen op dit moment.”

‘Waarom doe jij dit?’

Yvonne is echt he-le-maal klaar met Evert. “Waarom zeg jij de waarheid niet, Evert? Waarom hang jij dit verhaal op? Dit is niet waar. By the way, je hebt ze ook nooit gebeld, hè? Jij hebt zelf ook nooit contact met ze gehad, hè?”

“Dus ik begrijp niet zo waarom je de behoefte hebt om dit verhaal zodanig te verdraaien dat je zegt: ‘Oh, dat is inderdaad wel heel gek. Waarom zijn ze nou naar De Telegraaf gegaan? Dan is het zeker voor de aandacht te doen of voor de wraak!’ Dit is dus niet waar, dus ik wil niet meer horen, Evert, dat je het zegt!”

“En elke keer dat je het weer zegt, pak ik je erop!”

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen