Beau van Erven Dorens verdedigt Chantal Janzen: ‘Niet mee eens!’

Beau van Erven Dorens springt in de bres voor Chantal Janzen. Hij vindt namelijk níet dat ze teleurstelde als presentatrice van het Eurovisie Songfestival. “Ik ben het daar niet mee eens.”

Angela de Jong en Beau van Erven Dorens © RTL

Angela de Jong zat gisteren in de talkshow van Beau van Erven Dorens om terug te blikken op het afgelopen tv-jaar. Uiteraard kan het Eurovisie Songfestival dan niet ontbreken. Niet Chantal Janzen, maar Nikkie de Jager werd na afloop van het liedjesfestijn geprezen als dé grote ster van het presentatiekwartet. Toch wel een beetje pijnlijk voor Chantal.

Met kop en schouders

Beau: “Die filmpjes van Nikkie waren echt fantastisch, hè?”

Miljuschka Witzenhausen: “Sowieso vond ik echt dat zij met kop en schouders… Natuurlijk waren ze alle vier goed, maar zij heeft een soort tongval met dat Engels spreken en zij is voor mij ook de belichaming van de nieuwe vorm waar we naartoe gaan met z’n allen. Dat gewoon iedereen een plek moet kunnen hebben.”

‘Er was maar één ster’

Daar is Angela het mee eens. “Ik had echt heel erg gedacht: dit wordt de show van Chantal Janzen. En ze deed het hartstikke goed, maar er was maar één ster en dat was Nikkie.”

Daarop springt Beau in de bres voor zijn RTL 4-collega Chantal. “Ik ben het daar niet mee eens, want ik denk dat als je Chantal als anker hebt, dat die andere drie het niet hadden gered zonder dat anker.”

Bewonderenswaardig

Angela: “Dat geloof ik ook en ik vond haar ook echt heel goed, maar je zag op alle momenten dat het toch Nikkie was die alle ogen naar zich toe wist te trekken. Dat komt natuurlijk ook voor een deel door de lengte, maar ook door het gemak waarmee ze daar stond. Ze had nog niet gepresenteerd, zeker zo’n liveshow niet, en dat vond ik bewonderenswaardig.”

Gerard Joling: “Ze spreekt inderdaad fantastisch Engels.”

‘Ze leidde het team’

Miljuschka besefte plotseling dat ze Chantal misschien toch een beetje had afgevallen: “Wat ik ook knap van Chantal vond, is dat zij eigenlijk degene was die het team wel leidde, zonder dat je het doorhad. Als je dat kan en zoveel naam hebt gemaakt… Dat je even een stapje naar achter kan doen, dan ben je echt een grote presentatrice.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen