Gerard Joling vergeet zijn tekst bij Beau: ‘Lekker jongens!’

Gerard Joling heeft niet zijn beste tv-optreden ooit achter de rug. Hij zong gisteren bij Beau het hysterische kerstliedje Christmas On The Dance Floor en vergat een aantal regels tekst.

Gerard Joling © RTL

Na het refrein van Christmas On The Dance Floor viel Gerard Joling opeens stil. “Come inside, let’s heat up this cold winter night”, zou hij eigenlijk moeten zingen. In plaats daarvan viel de zanger even stil. “Whooo!”, riep hij op een gegeven moment. En dan: “Lekker hoor jongens! We zitten er lekker in, vind je niet?”

Gerard vergeetachtig

Het is duidelijk dat Gerard de tekst van zijn liedje even vergeten was. Best zorgwekkend. Niet alleen omdat de songtekst van dit nummer niet bepaald ingewikkeld is, maar ook omdat hij sowieso wat vergeetachtig is de laatste tijd. Zo vergat hij de afgelopen weken tijdens zijn vakantie op Bonaire ook consequent om zonnebrand te smeren.

De kijkers zijn er flink van geschrokken. Sterker nog: Gerard was gisterenavond ’trending’ op Twitter. “Ik weet niet welke zonnebank Gerard Joling gebruikt maar hij mag een standje lager”, zegt EenVandaag-persoon Lammert de Bruin bijvoorbeeld. En Vincent vraagt zich af: “Is Gerard Joling stiekem de broer van Rachel Hazes?”

Oranje

Veel mensen vinden dat Gerard er niet bruin, maar oranje uitziet. “Het is te hopen dat Gerard Joling in de grondverf staat en nog netjes afgelakt moet worden”, zegt Michael.

Anderen vermoeden dat Gerard te veel pompoensoep heeft gegeten. En Robin: “Zie dat de spraytanstudio een essentieel beroep is.”

Fragment

Gerard vergeet zijn tekst:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen