Eva Jinek zegt plotseling interviews af: ‘Wat is er aan de hand?’

Eva Jinek heeft plotseling al haar gemaakte interviewafspraken afgezegd. Ze zou in deze periode veel media te woord staan over haar nieuwe boekje, maar daar ziet ze op het laatste moment van af.

Eva Jinek © RTL

Volgens Shownieuws heeft Eva Jinek ‘een streep gezet door alle interviews’. “Ja, we hoorden dat vandaag pas. Wij zouden ook met Eva spreken over dat boek en over wat haar bewogen heeft om dat te schrijven en over de leuke dingen die erin staan”, zegt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in de showrubriek.

Eva annuleert alles

Dat gaat dus niet door, weet Evert. “Juist vandaag laat de uitgeverij weten dat alle interviews zijn geskipt en wij vroegen ons af of dat misschien te maken heeft met de rel van afgelopen weekend.”

Hij doelt op de keiharde sneer van Nieuwsuur-journalist Bas Haan aan haar adres. Hij stelt dat Eva een liegende vrouw is. “En Bas Haan is niet de eerste de beste verslaggever van Nieuwsuur. Het is de man die de hele Deventer moordzaak naar voren gebracht heeft en uitgezocht heeft en waar die film over gemaakt is.”

Management ontkent

Evert heeft een reactie gevraagd aan het management. “Wij vroegen ons af: goh, heeft ze geen zin om daarover te praten misschien? Volgens het management heeft dat er helemaal niets mee te maken. Het gaat er vooral om dat de opzet van die interviews niet kon plaatsvinden en dat ze niet van facetimen houdt.”

Eigenlijk zou Eva met alle vrouwen uit haar boekje samen gaan lunchen en daaromheen zouden dan de interviews plaatsvinden. Dat kan vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet plaatsvinden en in FaceTime-interviews heeft ze geen zin. “Dat zal te maken hebben met haar interview met James Bond, dat in de zomer niet zo heel lekker verliep.”

Vreemd

Evert vindt het vreemd dat Eva niet wil FaceTimen. “Ze maakt er zelf wél gebruik van, maar niet als ze zelf geïnterviewd wordt kennelijk.”

Onverstandig, vindt hij het. “Eva weet als geen ander hoe belangrijk het is om interviews te doen rond een boekpresentatie. Dat zal ze van heel veel schrijvers gehoord hebben die bij haar in de show zaten, maar toch ziet ze daar van af.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Eva Jinek geen zin heeft in vragen over alle mediarelletjes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen