Patty Brard deelt gemene sneer uit aan Monique Westenberg

Patty Brard deelt een behoorlijk gemene sneer uit aan Monique Westenberg, de geplaagde ex-vriendin van André Hazes jr. “Die is echt niet groot genoeg om bij Linda de Mol aan te schuiven.”

Patty Brard en Monique Westenberg © SBS, William Rutten

Linda de Mol stelt behoorlijk teleur met de gastenlijst van het nieuwe Linda’s Wintermaand-seizoen. Van Life of Yvonne tot Radio Veronica: er is overal behoorlijk lauw op gereageerd. En ook gisteren in Shownieuws waren ze niet bepaald onder de indruk. Daar waren ze aan het discussiëren over welke BN’ers ze wél graag zouden zien bij Linda.

‘Jelka? Liever Carice!’

Het stelt Patty Brard bijvoorbeeld teleur dat Jelka van Houten is uitgenodigd. “Ik had eigenlijk in plaats van Jelka van Houten wel Carice van Houten gewild, maar ja. We hebben hier een rondje gedaan van wie iedereen hier graag bij Linda zou willen zien aanschuiven.”

Erland-bestie Ronald Molendijk: “Ik heb er heel veel. Max Verstappen zou helemaal de bom zijn, maar ook Theo Maassen zou ik te gek vinden. Verder Davina Michelle en Geert Wilders, dat vind ik ook wel een keer cool.”

André terug op de bank?

Privé-dino Evert Santegoeds: “Ik zou Joop van den Ende mooi vinden samen met André van Duin. Een uit Rotterdam en een uit Amsterdam. Dat lijkt me een mooie combi.”

Patty: “André Hazes zou ik ook wel leuk vinden, maar dat gaat natuurlijk niet.”

Dyantha Brooks: “Ja, die zat vorig jaar naast onze collega Natacha Harlequin, maar eigenlijk is er in een jaar zoveel gebeurd dat hij nog wel een keer gaan aanschuiven.”

Sneer aan Monique

Patty: “Hij kan nog wel drie keer aanschuiven denk ik.”

Dyantha: “En Monique? Zou die dat ooit doen?”

Dan komt Patty behoorlijk vals uit de hoek. “Die vind ik echt… Sorry hoor, maar die vind ik niet groot genoeg om bij Linda aan te schuiven. Dat is de ex van en misschien weer de toekomstige vrouw van, meer niet.”

Patty zegt daarmee indirect dat ze zichzelf wél ‘groot genoeg’ vindt om bij Linda aan te schuiven. De Shownieuws-diva, die in 2005 nog met een slang in haar bips op televisie verscheen, was in 2014 te gast bij Linda.

Met z’n tweeën

Als het aan Patty ligt, zou Monique alleen mogen aanschuiven bij Linda als ze samen met André komt. “Ja, dan komen ze samen.”

Er gaan momenteel volop geruchten dat Monique haar André weer in de armen zou willen sluiten. Ze laat de laatste tijd ook allemaal vage hints vallen op Instagram, bijvoorbeeld door beelden te plaatsen van een predikende vergevingsdeskundige.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen