Albert Verlinde maakt pittige grap over ‘gewelddadige’ Gordon

Albert Verlinde maakt een pittige grap over de vermeende losse handjes van Gordon. Lachend zet hij zijn SBS 6-collega neer als iemand die zijn vriendjes verbouwt. En dat zal Gordon niet leuk vinden.

Albert Verlinde en Gordon © SBS, VTM

Jeffrey de Visser, de ex-vriend van Gordon, beweert dat hun kersthereniging in Dubai wel héél explosief is geëindigd. Hij stelt dat Gordon werkelijk in alle staten was toen het voor hem duidelijk werd dat een hernieuwing van hun relatie er niet meer in zit. Daarbij zou Jeffrey ook lichte verwondingen hebben opgelopen.

Pikante grap

De zaak wordt met belangstelling gevolgd door Albert Verlinde, die zelfs rekening houdt met aangifte tegen Gordon. Het is volgens Albert evident dat er in elk geval íets gebeurd is, omdat de politie van Dubai zich er zelfs mee zou hebben bemoeid.

Hoewel er nog niets bewezen is, wordt Gordon door Albert al gelijk neergezet als een man met losse handjes. Toen het gisteren in Shownieuws over de verkoop van Gordons miljoenenvilla in Blaricum ging, maakte Albert een behoorlijk pikante grap: “Heeft hij het huis ook zelf verbouwd of doet hij dat alleen met z’n partners?”

Miljoenendeal

Gordon lacht de mediarel waarschijnlijk hard weg in Dubai, want volgens Shownieuws heeft hij net een miljoenendeal gesloten: zijn woning in Blaricum zou alsnog verkocht zijn. Dat gebeurde in september ook al, maar toen beriep de potentiële koper zich op het financieringsvoorbehoud.

Sterrenmakelaar Leslie de Ruiter: “De villa heeft meer dan twee jaar te koop gestaan. Ik denk dat het aan een combinatie ligt van het voor Blaricum geringe aantal slaapkamers. De villa van Gordon heeft maar drie slaapkamers. In combinatie met de hoogte van de vraagprijs, die was stevig.”

Zakken gevuld

Voor hoeveel geld de villa van Gordon precies is verkocht, is onduidelijk, maar hij stond te koop voor 3,2 miljoen euro. “Hij heeft er goed zijn zakken mee gevuld, want volgens mij heeft hij het ooit voor een miljoen gulden gekocht”, zegt Story-baas Guido den Aantrekker.

Hij vervolgt: “Het enige nadeel aan dit huis – ik ken het goed – is dat het aan een soort zandpad ligt en dat wil ook niet iedereen. Niet iedereen vindt dat deftig. Maar het is inderdaad een riant huis.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Albert Verlinde zet Gordon neer als een man met losse handjes. Gaat dat te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen