Albert Verlinde: ‘Aangifte tegen Gordon na heftige ruzie in Dubai?’

Albert Verlinde sluit niet uit dat de explosieve ruzie tussen Gordon en zijn ex-vriend Jeffrey de Visser juridische gevolgen gaat krijgen. “Het is een pittige verklaring van Jeffrey. Er is iets gebeurd.”

Albert Verlinde en Gordon © Shownieuws

Gordon heeft misschien wel de meest explosieve kerst ooit achter de rug. Op de dag van kerstavond had hij in Dubai een ontmoeting met zijn meest recente ex-vriend Jeffrey de Visser, maar dat liep niet goed af. Volgens de geruchten verloor Gordon zijn zelfbeheersing in een restaurant en is hij daarna thuis he-le-maal uit zijn plaat gegaan tegen Jeffrey.

Mishandeling of niet?

Sterker nog: Gordon zou tegen Jeffrey gedreigd hebben met zelfmoord als hij niet bij hem zou blijven. Bovendien zou Jeffrey er niet zonder kleerscheuren zijn afgekomen. Daar circuleren ook filmpjes van.

Het is best pittig, zegt Albert Verlinde in Shownieuws. “We hebben als redactie een paar foto’s binnengekregen waarop Jeffrey er toch gehavend uitziet en we hebben een soort verslag gekregen van mensen in de omgeving van Jeffrey die zich echt zorgen maken en ook echt beschrijven dat er echt wel pittige dingen daar zijn gebeurd. Een mishandeling.”

‘Sorry, ze spelen ons uit’

Collega Bart Ettekoven, de baas van de Weekend: “Al die verhalen gaan nu op internet rond. Inderdaad, een zware mishandeling. En Gordon voelde zich toch genoodzaakt om na twee dagen van wilde verhalen samen met zijn manager zíjn kant van het verhaal te vertellen.”

Gordon en zijn manager ontkennen alles. Wat vindt Jeffrey daarvan? Bart: “Die laat weten net zo verbaasd te zijn over dit statement. Hij heeft dit ook naar Gordon toe uitgesproken, van: ‘Waarom plaats je dit?’ Letterlijk schreef hij: ‘Waarom doe je dit? Je mishandelt mij en vervolgens wil je een statement maken in de media.’”

En toen? “Daarop reageerde Gordon: ‘Sorry, ze spelen ons uit.’ Hij doet voorkomen alsof Jeffrey en hij worden uitgespeeld.”

Pittige verklaring

Albert vindt niet dat Gordon hier zomaar mee weg moet komen. “Het is een pittige verklaring van Jeffrey. Ik weet dat het allemaal lastig is, het is achter gesloten deuren, maar er is politie bij geweest, dus er is wel iets gebeurd daar in dat appartement.”

Hij vervolgt: “Gordon ontkent, maar Jeffrey schrijft in zijn reactie: ‘Waarom ontken jij? Je hebt me mishandeld en nu zeg je dit in de media.’ Dan praten we toch wel over een zaak. De een zegt dat het niet waar is, de ander zegt dat er geweld gebruikt is.”

Zaak tegen Gordon

Het is echt heel heftig geweest, aldus Albert. Hij stelt dat er ook met een telefoon geslagen zou zijn. “En Gordon zou op een gegeven moment gedreigd hebben een overdosis insuline in te spuiten waarmee hij zichzelf wat zou aandoen. Dat heeft Jeffrey weten te voorkomen. Die familie heeft iets van: ‘Jeffrey wordt al maandenlang gestalkt door Gordon en we hopen nu op rust.’”

Wat nu? “Er zijn twee dingen waar ik me zorgen over maak: gaat Jeffrey toch een zaak tegen Gordon beginnen? Dat hij zegt: ‘Jij zegt dat het in het uitgaansleven gebeurd is, maar ik heb nieuws voor je, want het is daar gebeurd.’ Als het gebeurd is.”

Politie in Dubai

Albert: “Het andere is dat er politie geweest is en als Gordon in Dubai woont en de politie daar geweest is, dan is dat appartement van Gordon nu bekend. Dat wordt geregistreerd. Hij kan dan niet meer uithalen wat hij uit zou willen halen. Dat wordt gemonitord, dus voor hem wordt het een ingewikkelde situatie.”

Het is een ontzettend onhandige timing, omdat Gordon binnenkort te zien is in een programma over mensen met Down, aldus Albert. “Dit is overtreffend lelijk. (…) Hij is beschadigd nog voordat het programma begint.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen