Sarah van Soelen denkt dat het nog aan is met André Hazes jr: ‘Triest’

Sarah van Soelen heeft voor het eerst gereageerd op de relatiebreuk met André Hazes jr. Zij is er nog heilig van overtuigd dat ze weer samenkomen en er sprake is van een ‘pauze’. “Arme griet.”

Sarah van Soelen, André Hazes jr. en Yvonne Coldeweijer © Instagram, YouTube

Voor het allereerst heeft Sarah van Soelen gereageerd op de breuk met André Hazes jr, die haar gedumpt heeft na een vermeende ‘psycho-actie‘. In een gesprek met roddelkanaal Reality FBI geeft Sarah nu aan dat het helemaal niet uit is. “Maar er is inderdaad een pauze, voor ons allebei, veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig.”

‘Arme griet!’

Dat Sarah nog steeds denkt dat het aan is, is ongelooflijk triest, vindt Yvonne. Het is namelijk evident dat André haar niet meer wil. Sterker nog: ze hebben niet eens meer contact, geeft Sarah zelf toe: “Weinig, maar dat zegt toch niks? Er is niks verleden tijd.”

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer denkt dat Sarah helemaal van het padje is. “Arme griet. Ze belt en appt hem zo vaak, maar hij negeert haar dood. Hij wil haar niet meer. Het huis is verkocht. Spullen opgehaald. Het is klaar, maar ze wil de breuk gewoon niet accepteren”, schrijft ze op haar Instagram-kanaal Life of Yvonne.

André bezorgd

Het is eigenlijk gewoon zielig, vindt Yvonne. “Ik vind het eigenlijk sneu. Kan haar omgeving haar niet begeleiden hierin? Dit lijkt me niet echt gezond. André is moving on…”

Juice Channel stelt dat André bang is dat Sarah zich wat aandoet, vanwege haar verleden met psychische problemen. “André Hazes en Sarah van Soelen hebben op dit moment geen contact. Toen André net uit Alicante was bleef Sarah hem wel constant berichten sturen. Op een gegeven moment hielden deze berichtjes op.”

En toen? “Toen heeft André gezegd dat hij bang werd omdat hij al even niets van Sarah had gehoord, want deze meid kan natuurlijk doordraaien.”

Pauze van een jaar

André wil heel 2022 nog afwezig blijven, weet Juice Channel. “André vertelt tegen zijn mensen dat hij een jaar voor zichzelf wil zodat hij goed kan bijkomen van alles in combinatie met therapie en dat daar op dit moment geen vrouw in past. Ook heeft hij gezegd in dat jaar niet te willen optreden en dat hij mooie reizen wil gaan maken.”

Waarom horen we André en Sarah zo weinig? “Monique Westenberg en Sarah hebben beide een contract gekregen van Rachel Hazes. Monique in het begin van haar relatie met André. En Sarah in het begin van haar relatie met André. Daar stat in dat de dames niets mogen zeggen in de media wat André zwart kan maken. Ook André mag dit niet doen.”

Niet denkbeeldig

Sarah staat deze week op de cover van de Story met daarbij de headline: ‘Sarah legt zich NIET neer bij liefdesbreuk met André Hazes’. Het blad: “Uit de omgeving van Sarah klinkt het dat zij zich niet neerlegt bij een einde aan haar veelbesproken relatie met de zanger, die momenteel herstelt van een emotionele burn-out.”

Ze zou het zien als een ingelaste pauze en ervan uitgaan dat hun relatie nog niet definitief over is, vertelt de bron aan Story. “De kans dat de twee over een poosje weer bij elkaar komen, is niet denkbeeldig. Maar voorlopig is daarvan nog geen sprake. De focus van André is volledig gericht op zijn herstel.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen