Henny Huisman kielhaalt Wendy van Dijk: ‘Zó niet vernieuwend!’

Henny Huisman laat zich ongekend hard uit over Wendy van Dijk, die momenteel kampt met ontzettend lage kijkcijfers op SBS 6. Het is volgens de voormalig tv-ster tijd dat ze een tv-pauze neemt.

Henny Huisman en Wendy van Dijk © RTL, NPO

Wendy van Dijk zet momenteel afschuwelijk slechte kijkcijfers neer op SBS 6. Niet met één programma, maar met twee programma’s: Cupido Ofzo en Wie Kent Nederland. Niet alleen kijkcijfermatig, maar ook inhoudelijk schieten beide titels ernstig tekort. Het lijkt erop dat Wendy, ooit een A-ster, ineens wordt ingezet als een soort manusje van alles.

Niets vernieuwend

Het is pijnlijk om te zien, vindt Henny. Hij doet zijn verhaal in de Story. “Ik kijk niet naar haar, als ik heel eerlijk ben. Ik ken Wendy nog uit de tijd dat ze cadeautjes rondbracht bij Wie Ben Ik?. Maar ik volg haar niet op televisie. Ook omdat ze niets vernieuwends doet”, sneert hij keihard.

Waarom is Wendy geen A-ster meer? “Volgens mij heeft dat met alle slechte publiciteit te maken waar Wendy een hoofdrol in speelde. Ik heb de verhalen gelezen over DISQ-gate, en de scheidingsgeruchten destijds over Erland en haar. Dat werkt nooit mee als je volkse programma’s maakt.”

‘Neem een tv-pauze!’

Al die negativiteit kleeft nog steeds een beetje aan Wendy, denkt Henny. “Ik denk dat ze daar wel wat schade van heeft ondervonden. Kijkers haken dan af. Al gaan carrières altijd met ups en downs.”

Zijn advies aan haar? “Het beste wat Wendy kan doen, is met een heel goed programma komen dat nergens anders op lijkt. Maar er is ook het gezegde: wie geschoren wordt, moet stilzitten. Dus mijn advies zou zijn om voorlopig even niets te doen. Beter om nu even een tv-pauze te nemen. En dan heel sterk terugkomen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Wendy van Dijk een tv-pauze nodig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen