Sarah van Soelen slacht Monique Westenberg af: ‘Ik lach om haar!’

Sarah van Soelen heeft een complete emotionele meltdown. Ze stort haar hart uit bij een juice channel en haalt daarbij keihard uit naar Monique Westenberg. “Ik lach echt om haar”, briest ze.

Sarah van Soelen en Monique Westenberg © Instagram, William Rutten

Na een maandenlange stilte kan Sarah van Soelen zich niet meer inhouden. Ze kan het niet verkroppen dat André Hazes jr. sinds hun relatiebreuk weer continu rondhangt bij zijn ex Monique Westenberg en lacht haar nu publiekelijk uit. Dat doet ze bij het juicekanaal Reality FBI, tegen wie ze recentelijk ook ontkende ‘psycho’ te zijn.

Sarah slacht Monique af

Sarah heeft gechat met Reality FBI en daarvan zijn door het Instagram-kanaal acht stories geplaatst. “Nou als je ff wat wil posten”, begint Sarah. Daarna toont Sarah een foto van Monique die een catsuit met panterprint draagt. “Krijg dit net van een vriend. Ik ga stukkk. Die had ik twee weken geleden met m’n birthday aan. 😂😂.”

Het is volgens Sarah evident dat Monique net zo jeugdig als haar wil zijn. “Jaaaa ik ga stuk. Maar nogmaals: genoeg nu, hahaha. Nouuuuu hahahaa ik doe haar niet na hoor 😂😂😂 Ze is bijna 20 jaar ouder. Draai het ff om schat. Dre gaat met een jonger iemand en zij heeft opeens haar bloemenjurken in de kast opgeborgen 😂😂.”

‘Ik lach om haar!’

Houdt ze Monique nauwlettend in de gaten? “Hahahaah ik kijk nooit bij haar, maar hoor het wel eens, ik lach erom.” Zou ze ooit vriendinnen met Monique kunnen zijn? “Hahaha als ik normaal tegen haar moet doen voor het kind, zal ik het zeker doen. Daar buitenom? Nee.”

Als Sarah gevraagd wordt of ze denkt dat André en Monique weer samenkomen, zegt ze: “Hahaha neeeejoh.”

Hoe zit het dan met die André-ketting die Monique draagt? “Is van die kleine”, zegt Sarah, wijzend op het zoontje van André en Monique, dat ook André heet. “Maar ze wil graag laten blijken dat het voor d’r ex is. Mevrouw M zet zich goed voor paal zo 😂 dat is wat wij weten.”

Weinig contact

Sarah heeft niet veel contact meer met André. “Weinig, maar dat zegt toch niks? Er is niks verleden tijd.”

Maar is het nou uit of niet met André? Hun relatiebreuk is nooit bevestigd. “Niks is uit, maar er is inderdaad een pauze, voor ons allebei, veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig.”

Interview

Het Insta-interview met Sarah van Soelen:

Deel twee

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen