Omroep MAX-baas Jan Slagter blij met nieuwe vriend Dionne Stax

Jan Slagter vindt het een goede zaak dat zijn nieuwe aanwinst Dionne Stax een relatie heeft aangeknoopt met Steven Jansen, beter bekend als DJ Steve van het duo Lucas & Steve.

Jan Slagter en Dionne Stax © MAX

Dionne Stax is na het Humberto-drama en de mislukte relatie met radioloog Sytse eindelijk weer gelukkig in de liefde. Ze vormt tegenwoordig een setje met dj Steven Jansen. Hij verscheen onlangs nog voor de camera van RTL Boulevard, waar hij zich voor het eerst uitliet over zijn liefdesgeluk met Dionne.

Jan is blij

Omroep MAX-baas Jan Slagter, die Dionne in de zomer heeft gestrikt, vindt het geweldig. Hij zegt tijdens een interview voor MAX Magazine tegen haar: “Er is meer goed nieuws. Toen onlangs naar buiten kwam dat je een nieuwe vriend hebt, heb ik je meteen een felicitatie-appje gestuurd.”

Waarom is Jan zo blij met de nieuwe vriend van Dionne? “Als we straks bij MAX weer een feestje hebben, hebben we alvast een dj, haha.”

‘Dat doet hij wel!’

Laat Steven zich voor dat karretje spannen? Met plezier, lacht Dionne. “Dat wil hij wel doen. Je moet alleen nog even met hem onderhandelen over zijn vergoeding Jan, haha.”

DJ Steve kan zijn speakers lekker opblazen bij MAX. Doof zullen ze er daar niet van worden. Dat is het merendeel immers al.

Went nooit

Jan maakt zich soms wel eens zorgen over Dionne. “Hoe is het, dat sinds je bekend bent, je privéleven op straat ligt?”

Dionne: “Dat went nooit. Wat ik kwalijk vind in de berichtgeving van bepaalde media is dat er vooral over je gepraat wordt, zonder dat je daar zelf in gekend wordt. Gelukkig ben ik ook iemand die heel veel dingen naast zich neer kan leggen en mijn werk is natuurlijk wél geweldig.”

Instagram

Dionne en Jan:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Dionne Stax goed past bij Omroep MAX of had ze voor RTL moeten gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen