Özcan Akyol pleit voor minder Diederik Gommers op televisie

Özcan Akyol vindt het tijd voor iets minder Diederik Gommers op televisie. Het ic-opperhoofd is volgens de Sterren op het Doek-presentator wel héél erg vaak te gast in talkshows.

Özcan Akyol en Diederik Gommers © RTL

Aan het begin van de zomer gaf Diederik Gommers aan niet meer in talkshows te zullen verschijnen: “Ik heb mijn vrouw gevraagd: ‘Zorg ervoor dat ik niet toch ergens weer ja op zeg’. Ze vindt dat ik te makkelijk ja zeg, dus daarop heb ik gezegd: nou, dan moet je me helpen.”

Gebroken belofte

Dat heeft Diederik hooguit een paar weken volgehouden. Eva Jinek was dan ook verbaasd toen ze Diederik begin september weer aantrof aan haar talkshowtafel. “Ik dacht dat ik jou nooit meer aan een talkshowtafel zou zien zitten. Wat is er gebeurd, Diederik? Waar is jouw vrouw die zou ingrijpen?”

Het excuus van Diederik luidde als volgt: “Nou ja, nee, absoluut. Natuurlijk hebben we al die dingen gehad, maar ik heb wel zoiets van: jongens, ik blijf doorgaan tot we klaar zijn met dat Covid. Zolang ik nog een rol kan spelen in de verduidelijking, kom ik hier.”

Jammer

Jammer, vindt Özcan Akyol. Hij is behoorlijk klaar met Diederik. “Ik zag van de week Diederik Gommers weer in het programma Op1. Leuke man, maar hij kan zichzelf moeilijk beheersen. Van wat ik me herinner, wilde hij niet meer zo vaak in de media, maar daar zat hij ineens weer, hoor”, schrijft hij in de VARAgids.

Hij zit er gewoon iets te vaak, vindt Özcan. “Gretig om allerlei dingen te zeggen die helemaal niet binnen zijn invloedsfeer vallen. Een beetje onze politici voor het blok zetten en zo. Ik weet het niet, hoor. Hij bedoelt het goed, denk ik, maar voor de rust in het land moeten we niet bij hem zijn.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen