Tim den Besten: ‘Lil’ Kleine is echt een enorme eikel’

Tim den Besten, presentator van programma’s voor de VPRO, walgt van Lil’ Kleine. De rapper wordt volgens hem echt zwaar overschat. “Dat is een enorme eikel. Ik snap niet dat hij nog iets doet.”

Tim den Besten en Lil' Kleine © NPO, Instagram

Lil’ Kleine is vandaag groot in het shownieuws, omdat hij gisteren het slachtoffer is geworden van een roofoverval. Nadat hij de hele avond heeft lopen feesten op een release party en daar diverse filmpjes maakte waarin hij opschepte over zijn peperdure horloge, werd hij bij de uitgang opgewacht door drie criminelen. Die kwamen dat horloge halen.

Enorme eikel

Je zou verwachten dat iemand veel steunbetuigingen krijgt na een gewelddadige overval, maar in het geval van Lil’ Kleine geldt dat niet. Sterker nog: hij krijgt behoorlijk wat drek over zich heen. En Tim den Besten zal dat vast wel begrijpen. De VPRO-ster heeft namelijk een hekel aan de rapper.

Op de vraag welke ster het meest overschat wordt, antwoordt Tim in Veronica Superguide: “Nou, ik vind Lil’ Kleine gewoon een enorme eikel. Ik snap niet dat hij nog iets doet. Hij wordt enorm overschat en hij is een lul.”

Dronkenschap

Lil’ Kleine is zelf natuurlijk ook geen lieverdje. Hij werd in Spanje aangehouden na de vermeende mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes.

Hoe zit dat met Tim? Als de politie hem zou arresteren, waarvoor zou dat dan zijn? “Openbare dronkenschap! Ik ben een keer aangehouden toen ik door rood liep, maar ik was toen niet dronken. Openbare dronkenschap is toch grappiger.”

Leuke dronk

Waar Lil’ Kleine naar verluidt vrij agressief wordt als hij aan de drank heeft gezeten, geldt dat voor Tim juist helemaal niet. “Over het algemeen heb ik een heel leuke dronk, maar helaas ook een heel emotionele.”

Overigens is Tim zelf óók niet de meest geliefde BN’er. Veel mensen vinden hem erg luidruchtig. Trekt hij zich dat aan? “Ik zou wel wat rustiger willen zijn, iets stiller.” Maar belangrijker: “Ik zou ook wel wat meer willen verdienen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen