Martien Meiland woedend om kritiek op Maxime: ‘Get a life!’

Martien Meiland ergert zich dood aan de enorme hoeveelheid kritiek die zijn dochter Maxime continu te verduren krijgt. Ze is volgens hem werkelijk áltijd het pispaaltje. “Get a life!”

Martien Meiland © RTL Boulevard

Maxime Meiland is veruit het minst geliefde lid van haar beroemde tv-familie. Het is vooral haar verwendheid die veel irritatie opwekt bij de mensen. Vlak na de aankoop van haar huidige tweekapper ter waarde van bijna 800.000 euro, begon ze bijvoorbeeld enorm te klagen over de grootte van het huis: 139 vierkante meter.

Verwende Maxime

Middenin in een huizencrisis waarbij het voor enorm veel gezinnen ondoenlijk en onbetaalbaar is geworden om geschikte woonruimte te vinden, klaagt Maxime dat ze geen ruimte heeft om haar stofzuiger op te bergen. De oplossing? Verhuizen naar een villa van 1,3 miljoen euro. Het levert kritiek op, waar Maxime behoorlijk klaar mee is.

Daar komt bovenop dat Maxime haar fans continu gebruikt om geld te verdienen. Daarbij zet ze niet alleen zichzelf en haar vriend in – die twee filmen om de haverklap hoe ze een HelloFresh-maaltijd op tafel zitten – maar sinds dit weekend ook haar pasgeboren baby. De kritiek daarop haalde gisteren nog de uitzending van Shownieuws.

‘Get a life!’

Ondertussen uit Martien Meiland bij RTL Boulevard zijn ongenoegen over alle kritiek op Maxime. “Maxime is altijd het pispaaltje bij ons in de familie. Hoe kan dat toch? Ja, weet ik niet, weet ik niet. Jaloers mensen, joh. Het zijn allemaal jaloerse mensen. Het kind werkt hartstikke hard.” Aan het leegroven van AliExpress zeker.

Martien is het echt beu. “Dan gaat ze naar een ander huis en dan zeggen ze: oh, waarom moet dat kind nou weer naar een ander huis. Dan denk ik: waar bemoei jij je mee? Get a life. Zoek ook een leuke baan en ga veel geld verdienen.”

Egypte

Hoe zit het trouwens met al dat vastgoed van de Meilandjes? Naast hun vervallen kasteel in Frankrijk, hebben ze nu ook moeite met de verkoop van hun recentelijk betrokken villa in Noordwijk.

Martien: “Ja, die meneer en mevrouw hadden nog drie dagen bedenktijd en ze dachten: nee, toch maar niet. Nu was er weer een heel leuke Duitser, maar die zit nu in Egypte, en die komt waarschijnlijk dus eerdaags kijken. Die is er helemaal weg van, dus ik maak me er helemaal niet druk om joh.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maxime Meiland is altijd het pispaaltje. Begrijpelijk of onbegrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen