Maxime Meiland zet zelfs baby in om geld te verdienen als influencer

Maxime Meiland kent weinig grenzen als het gaat om influencen. Dat ze om de dag een of andere HelloFresh-box aanprijst is tot daaraan toe, maar nu gebruikt ze ook al haar baby als reclamezuil.

Maxime Meiland © Instagram

BN’ers gebruiken hun volgers massaal als verdienmodel. Als de sterren iets aanprijzen, dan zitten er altijd wel mensen in hun achterban die overgaan tot aankoop en dat is natuurlijk interessant voor adverteerders. Maxime Meiland gooit nu zelfs haar pasgeboren baby in de strijd om wat influencer-euro’s te harken.

Maxime gebruikt baby

Het product dat Maxime via haar Instagram-stories aanprijst is een schommelapparaat voor haar baby. “Hai jongens. Nou dit is de Cassia van Maxi Cosi, de weegstoel. Zij vindt het waanzinnig. Ik ga het even uitleggen. Hier heb je een paneeltje, waarmee je hem aan kan doen en dan heb je vijf standen qua wiebelen.”

Haar baby Vivé vindt het volgens Maxime heel fijn om lekker in de schommel te liggen, terwijl mama haar gebruikt als model. “Zij vindt het leuk, hè?”

Negatieve reacties

Maxime krijgt behoorlijk wat negatieve reacties op de bijbehorende gesponsorde post met haar baby, maar die verwijdert ze ijverig. Zo was er onder meer een boze reactie van Lotte te lezen: “Wel makkelijk he als je alles maar krijgt.” En Annelies: “Leuk plaatje maar laat die sponsoring maar achterwege.”

Marcel vindt het onterecht dat bekende mensen allemaal gratis spulletjes gebruiken, omdat zij het met hun inkomsten helemaal niet nodig hebben. “Goh het zou weer eens niet eens gesponsorde post zijn. De bekender je bent, des te meer gratis spullen je krijgt.”

En Bliss vraagt zich af: “Waarom moet je je hele leven te koop zetten?”

Negatieve reacties

Maxime gaf laatst aan heel erg te balen van het feit dat ze het minst geliefde onderdeel is van de Meiland-familie. Het doet toch op een gegeven moment iets met je. Het gaat ook altijd om míj. Ik ben eigenlijk altijd degene van het tv-programma die de negativiteit over zich heen krijgt. En dat is niet leuk, nee.”

Ze vindt het heel jammer. “In het begin deed het me niet zoveel, maar ik heb er nu wel wat meer moeite mee.”

Instagram

Maxime en haar gesponsorde post:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maxime Meiland gooit alles in de strijd voor wat influencer-euro's. Prima of ordinair?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen