Marco Borsato krijgt veeg uit de pan van nieuwslezeres: ‘Dat gejánk!’

Marco Borsato krijgt een behoorlijke veeg uit de pan van Florentien van der Meulen, de nieuwslezeres van het Wilfred Genee-programma op Radio Veronica. “Ik kan hier echt niet tegen. Dat gejánk.”

Marco Borsato © Een

Het imago van Marco Borsato ligt aan gort sinds hij betrapt werd op het vreemdgaan van zijn geliefde Leontine. Hij hoopte in maart flink wat zieltjes terug te winnen door uit te huilen bij zijn goede vriendin Linda de Mol in een ingelast programma op SBS 6, maar de kijkcijfers vielen tegen en de zanger kreeg veel kritiek op zijn enorme zelfmedelijden.

Trucje herhaald

Nu, een dik halfjaar later, heeft Marco zijn trucje herhaald op de Vlaamse televisie. Hij heeft dinsdag in het programma Het Huis op het Vlaamse equivalent van NPO 1 zijn hart uitgestort bij presentator Eric Goens. Snikkend vertelde de volkszanger opnieuw over het zwarte jaar waar hij in heeft gezeten nadat hij werd gedumpt door Leontine.

Merkwaardig genoeg doet Marco op de Vlaamse televisie net of die breuk veroorzaakt is door een burn-out in plaats van zijn keiharde vreemdgaan: “Ik ga niet meer mijn gezin en liefde opofferen voor het succes. Nooit meer.”

‘Dat gejánk!’

Wilfred Genee liet vanochtend in zijn programma op Radio Veronica een stukje horen uit het Marco-interview en nieuwslezeres Florentien van der Meulen reageerde meedogenloos: “Ik kan hier echt niet tegen. Dat gejánk.”

Het is gewoon kansloos, vindt Florentien. “Hij wil eigenlijk zijn oude imago terugkrijgen en dat gaat gewoon niet meer gebeuren. Het was gewoon een vreemdganger, maar hij wil dat zó graag weer goedmaken.”

Onbegrip

Ook bij Wilfred overheerst het onbegrip. “Wat ik me belangrijk vind: waarom wil hij er over vertellen de hele tijd? Dat snap ik niet helemaal. Ik bedoel: waarom?”

Sidekick Niels van Baarlen: “Hij was natuurlijk altijd de ideale schoonzoon en je ziet nu ook met Borsato: dat is uiteindelijk ook een mens, die fouten begaat. Hij is gewoon van zijn voetstuk gepleurd, klaar.”

Florentien: “Ja, en daar kan hij niet tegen. Of het nog te redden is? Nee, maar dat probeert hij volgens mij.”

Uitgekotst

Het grote radiotalent Theun Herder vervolgens: “Is het nog op te poetsen als je zo hard gevallen bent van volkslieveling naar uitgekotst?”

Niels denkt dat Marco niet zo in het verleden moet blijven hangen. Hij denkt dat hij makkelijk weer stadions uitverkoopt: “De vraag is: moet je heel veel oppoetsen? Het is wat het is toch? Maak gewoon een plaat man.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Marco Borsato moet stoppen met janken op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen