Manager André Hazes jr. afgeslacht: ‘Niet meer serieus te nemen’

De manager van André Hazes jr. krijgt felle kritiek te verwerken van Rob Goossens, de mediakenner van RTL Boulevard. Hij denkt dat de zanger er goed aan doet om deze Sjoerd Bodewes te ontslaan.

Rob Goossens en André Hazes jr. © RTL, SBS

Na wekenlange opnames in Spaanse klinieken, keerde André Hazes jr. medio oktober onder enorme belangstelling terug op Schiphol. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer onthulde zijn vluchtnummer, waarna de hele showmedia massaal naar de luchthaven afreisde. Eenmaal aangekomen moest André zich door de cameraploegen heen worstelen.

Falende manager

Tv-kenner Rob Goossens vindt dat de manager van André hier een enorme steek heeft laten vallen. Sterker nog: hij kan de manager in kwestie, Sjoerd Bodewes, naar eigen zeggen niets eens meer serieus nemen.

Rob wordt ernaar gevraagd in de talkshow van Broadcast Magazine. Presentator Joost Koning: “Als jij dan naar zo’n André Hazes kijkt en ziet dat hij op Schiphol aankomt en daar vijftig cameramensen staan om hem op te wachten, denk jij dan niet van: dat doet hij allemaal expres, joh, hij heeft het zelf aangegeven dat hij daar aankomt!”

‘Niet serieus te nemen’

André zal dit niet gewild hebben, denkt Rob. “Dat denk ik niet. Juist op dat moment dacht ik: dit heeft hij niet expres gedaan, maar dit zijn dingen die je wel van heinde en verre kunt aanvoelen.”

Manager Sjoerd had dus moeten ingrijpen, vindt hij. “Als je een beetje in het wereldje zit, weet je hoe het werkt. Een grote ster als André Hazes hoort een management te hebben die dat soort dingen ook weet. Dat André Hazes een manager heeft die zich hier totaal door heeft laten overvallen, betekent dat ik gewoon die manager totaal niet meer serieus kan nemen.”

Onvermogen

Yvonne Coldeweijer concludeerde na de Schiphol-hysterie dat André kennelijk weer een portie aandacht nodig had, omdat hij ook de VIP-service van de luchthaven had kunnen boeken.

Onzin, denkt Rob. “Er zijn natuurlijk superveel dingen waar we allerlei dingen achter zoeken, die uiteindelijk een toeval zijn of een onvermogen of weet ik veel wat. Dit lijkt mij ook gewoon zo’n gevalletje van onvermogen.”

Yvonne

Volgens Yvonne zou het zomaar kunnen dat manager Sjoerd binnenkort op straat staat. “Het schijnt dat André al een paar weken geen contact meer heeft gehad met zijn manager Sjoerd”, zegt ze vandaag op Instagram.

Wat betekent dat? “Er gaan geruchten dat André graag van hem af wil. Ik heb begrepen dat Sjoerd hier in elk geval zelf nog niks van af weet.”

BM Talk

De talkshow van Broadcast Magazine:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen