Lil’ Kleine toch geschrokken na roofoverval, bergt patserhorloges op

Lil’ Kleine is wel degelijk geschrokken van de gewelddadige roofoverval in Rotterdam. Hij doet stoer voor de camera, maar heeft inmiddels zijn patserhorloges opgeborgen, weet Albert Verlinde.

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © Instagram

Na een of ander feestje is Lil’ Kleine donderdagavond laat op straat in Rotterdam beroofd van een peperduur horloge ter waarde van meer dan anderhalve ton. Er werd met een pistool op zijn hoofd geslagen, wat hem een bebloed gezicht opleverde. Een dag later was hij op Instagram alweer aan het grappen over de roofoverval.

Een beetje stoer

Lil’ Kleine doet net alsof het hem niets doet, maar dat is volgens Albert Verlinde niet waar. Hij wijst erop dat de rapper dit weekend tijdens zijn optredens in België ineens geen horloge meer droeg. “Hij deed een beetje stoer toen hij met vrienden aan het eten was”, zegt Albert in Shownieuws. “Maar nu blijkt dat het hem toch wel meer doet.”

Het is volgens Albert evident dat Lil’ Kleine zijn patserhorloges maar heeft opgeborgen. “Hij heeft gisterenavond opgetreden in België en daar zie je op beelden dat hij geen horloge om heeft. En het is voor hem heel erg bijzonder dat hij dat niet draagt.”

Bange kleine

Al met al is Lil’ Kleine dus toch bang geworden, denkt Albert. “Het lijkt toch dat hij zoiets heeft van: ik ga niet meer showen wat ik allemaal heb en ook niet overal rondlopen waar iets kan gebeuren dat ze me dat ding afpakken.”

Volgens Albert is dat ook buitengewoon onverstandig. Hij denkt dat het onverstandig is om te gaan pronken met alle luxegoederen die je hebt.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Lil' Kleine meer is geschrokken van de overval dan hij doet voorkomen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen