Leontine Borsato van het padje? ‘Week lang in Spaanse stresskliniek’

Leontine Borsato heeft zich laten opnamen in een Spaanse stresskliniek. Ze is afgelopen zaterdag begonnen en ondergaat een zes dagen durend traject. Althans, dat meldt Yvonne Coldeweijer.

Marco en Leontine Borsato © Instagram

Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer, bekend van alle onthullingen in het dossier-André Hazes jr., heeft vernomen dat Leontine Borsato momenteel een zogeheten ’transformatietraject’ volgt in de peperdure kliniek van dokter Juriaan Galavazi in Malaga. Ze zou afgelopen zaterdag gestart zijn en daar in totaal zes dagen verblijven.

Gestresste Leontine

Het zesdaagse traject wordt geadverteerd als een training waardoor je hoofd en lijf weer met elkaar in verbinding komen te staan. “Het is een huisarts gespecialiseerd in de fysieke klachten (slapeloosheid, somberheid, hartkloppingen, buikklachten etc) die je kunt ervaren naar aanleiding van enorme stress”, zegt Yvonne op Instagram.

Wat gaat Leontine, die volgens Sandra Schuurhof aandachtsbelust is, leren? “Door middel van coaching leer je de oorzaak en werk je aan structurele verandering. De deelnemers van de groep hebben hun telefoon deze week ook uitgeschakeld. Het traject duurt zes dagen en Leontine is samen met de groep afgelopen zaterdag gestart in Malaga.”

‘Jezelf op één’

Cursisten leren in de kliniek om zichzelf altijd op plek één te zetten. Op de website van dokter Juriaan is te lezen: “Na deze retreat weet ik dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben (en daarmee ook het grootste geschenk voor de ander).” En: “Dat ik vrij ben om te doen en laten wat goed en kloppend is voor mij.”

Als roddeldeskundige zal Yvonne vast de link leggen met de geruchten die zij onlangs de wereld inslingerde over Leontine’s man Marco Borsato. Die gaat volgens Yvonne namelijk nog steeds vreemd. Bovendien werkt ze al een tijdje aan bepaalde onthullingen over de zanger, maar waar het over gaat, houdt ze nog altijd in het midden.

Oppassen

Showkoning Albert Verlinde waarschuwde Yvonne eerder nog dat ze zich niet moet vergalopperen in dit dossier. “Marco Borsato wordt regelmatig genoemd in onfrisse zaken. Tenminste: ze beweert dat er onfrisse zaken zijn, maar ze bewijst niets. Ze insinueert constant.”

Yvonne is lang niet de enige die beweert dat er achter de schermen bepaalde geruchten borrelen over Marco. Ook de bekende roddelkanalen Juice Channel en RoddelPraat hinten daar al een tijdje op.

Marco-interview

Toevallig geeft Marco morgen een groot interview op de Vlaamse televisie. Hierin praat hij ook over de tijdelijke breuk met Leontine: “Ik heb een moeilijk jaar gehad. Na de breuk in mijn huwelijk had ik de behoefte om met mijn vader te praten. Dat doe ik dan in de stille momenten. En het gekke is dat ik het gevoel heb dat hij luistert.”

Nu gaat het weer beter tussen de twee. “Als de liefde van je leven, de moeder van je kinderen, bij je weggaat, word je lamgelegd door het verdriet. Ik heb de volledige verantwoordelijkheid genomen voor wat ik gedaan had en ik heb haar herkenning gegeven voor haar verdriet. Met haar wil ik oud worden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen