Catherine Keyl en tv-heks Michella Kox in RTL’s Celebrity Apprentice

Catherine Keyl en de beruchte tv-heks Michella Kox zijn twee van de kandidaten die meedoen aan de nieuwe RTL-show Celebrity Apprentice. Hierin gaan tien BN’ers ondernemertje spelen.

Celebrity Apprentice © RTL

Celebrity Apprentice is volgens RTL ontstaan uit het beroemde format The Apprentice, dat in Amerika talloze seizoenen gelopen heeft met Donald Trump aan het roer. In tegenstelling tot in die show zullen de deelnemende kandidaten niet strijden om een goede betaalde baan, maar proberen ze geld te winnen voor een zelf gekozen goed doel.

Tien kandidaten

De kandidaten die de uitdaging aan gaan zijn naast Catherine Keyl en Michella Kox ook rapper Bizzey, YouTuber Jessie Maya, artiest Sjaak, hygiëne-expert Rob Geus, hoofdredacteur Justine Marcella, relpersoonlijkheid Henk Krol, voetbalanalist Anouk Hoogendijk en tv-maker Maxim Hartman.

Zij dagen elkaar in verschillende opdrachten uit om erachter te komen wie de beste kijk heeft op het ondernemerschap. De uitblinkers winnen een bedrag voor een eigen gekozen goed doel. “Omdat er in deze afvalrace plek is voor één uiteindelijke winnaar, wordt iedere aflevering iemand ontslagen.”

Nederlandse Trump

Wie wordt de Nederlandse Donald Trump? Michel Perridon, bekend van het programma Dragons’ Den op NPO 1. “Onder leiding van de Rotterdamse selfmade miljonair Michel Perridon en zijn twee assistentes, de ondernemerstweeling Marie en Julie Reinders, wordt een messcherp oordeel geveld over de kennis en kunde van de deelnemers.”

Celebrity Apprentice, een productie van Familie Gillis-producent Concept Street, zal in 2022 te zien zijn op Videoland. Er is niet gekozen voor uitzending op de lineaire televisie.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen