Johan Derksen ergert zich aan kritiek op dochter Linda de Mol

Johan Derksen ergert zich aan de kritiek die Angela de Jong heeft geuit op Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol. Noa is een natuurtalent, briest de voetbalkenner, die in dienst is bij haar oom.

Noa Vahle en Johan Derksen © BNNVARA, SBS

Noa Vahle doet niet eens haar best om te verbergen dat moeder Linda de Mol haar in een kruiwagen rondrijdt over het Media Park. Naast haar baantje achter de schermen van Veronica Inside, heeft ze nu ook een eigen rubriekje geregeld in HLF8, de talkshow van haar neef Johnny de Mol. Gênant, vinden kijkers. Veel te ons-kent-ons, vindt Angela de Jong.

Johan prijst Molletjes

Johan Derksen, die dus met Noa samenwerkt bij Veronica Inside en in dienst is bij Noa’s oom John de Mol, ergert zich dood aan die kritiek. En niet geheel onverwacht. Johan roemt zichzelf altijd als onafhankelijke geest, maar als het over de Mol-familie gaat, dan schiet hij steevast in marionetmodus.

De voetbalkenner heeft zich ‘opgewonden’ over Angela’s kritiek op Noa. Het zijn allemaal toppers in de Mol-familie, vindt Johan. “Kijk, de familie De Mol helpt elkaar. Ik wou dat ik zo’n familie had, want die hebben mij nooit geholpen, maar de familie De Mol is een hechte kliek”, zegt hij in de Veronica Inside die gisteren werd uitgezonden op tv.

‘Kruiwagen moet kunnen’

Collega Wilfred Genee: “Kruiwagentje moet kunnen, zeg je dan?”

Ja, beaamt Johan. “Dat vind ik helemaal niet erg”, zegt hij. “Noa gebruikt niet de naam De Mol, maar die gebruikt de naam van haar vader. Ze koketteert daar helemaal niet mee. Ik zag dat meisje gisteren ook nog bij jullie en dat deed ze uitstekend. Ik vind het namelijk een natuurtalent.”

Hartstikke goed

Gisteren zag ik haar bij jullie? Waar gaat dat over? Ah, Noa mag van haar familie nu ook al voetballers interviewen na de wedstrijden op Veronica. Terecht, vindt Johan. “Dat meisje is hartstikke goed, die doet hier alles goed en dan moet niet die mevrouw van het AD daar zeikerig over doen.”

Johan heeft het hier over Angela de Jong. Die moet niet zo zeuren over Noa, vindt hij. “Dat meisje kan er niets aan doen, die functioneert hartstikke goed en die laten we dingen doen, omdat ze die goed doet. Ze heeft niet zitten lobbyen.”

Nee, dat is juist de kritiek. Noa hóeft namelijk helemaal niet te lobbyen om erin te komen. Die hoeft maar met haar vingers te knippen of ze heeft weer wat airtime geregeld.

Onhandig

Overigens vindt Johan het wel onhandig dat Noa nu een rubriek heeft bij Johnny. “Johnny heeft een talkshow, die niet loopt. Dan moet Linda komen in die talkshow en het is allemaal een beetje klef. Maar dan gaat dat dochtertje van Linda, Noa die bij ons werkt…”

“Ik vind het niet verstandig van Johnny dat hij een familielid daar een rubriekje geeft. Wij geven dat meisje een rubriekje en dan ligt het wat zakelijker.”

Ergernis

Ergernis bij kijkers:

https://twitter.com/KrisKross2Paris/status/1456392915887038472

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Had Linda de Mol haar dochter beter kunnen afleveren bij een andere partij dan Talpa?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen