Dochter Linda de Mol regelt rubriek in talkshow Johnny: ‘Gênant’

Johnny de Mol heeft zijn nichtje Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, een eigen sportrubriek gegeven in zijn talkshow HLF8. Gisteren was ‘Het Nuutje van Noa’ voor het eerst te zien.

Johnny, Linda en Noa © HLF8

HLF8 begint inmiddels een beetje de speeltuin van de Molletjes te worden. Elke dag is er wel weer een ander familielid van Johnny de Mol dat het podium pakt in deze slecht bekeken talkshow. De dochter van Linda de Mol, Noa Vahle, heeft nu zelfs een eigen stageplek geregeld in het programma: zij maakt nu de rubriek Het Nuutje van Noa.

Noa regelt baantje

De 21-jarige Noa, die in haar rubriek het sportnieuws doorneemt, zit dankzij moeder Linda plotseling vuistdiep in de mediawereld. Zo werkt ze achter de schermen van Veronica Inside en presenteerde ze afgelopen zomer de ochtendshow van 3FM. Je zou denken dat daar ervaring voor nodig is, maar een tv-koningin als moeder is kennelijk ook voldoende.

En nu heeft Noa dus ook een eigen rubriek in de talkshow van haar neef Johnny. Waar de meeste BN’er-telgen nog enigszins proberen om weg te blijven van het nepotisme-stempel, heeft Noa daar totaal geen moeite mee. Zij komt in de talkshow van haar neef pontificaal voorrijden in de kruiwagen van haar moeder.

Schakelen met Linda

Johnny had gisteren een driedubbele Mol-portie voor de kijker in petto, want naast zijn eigen verschijning en die van Noa, schakelde hij aan het begin van de uitzending ook nog met tante Linda de Mol. Die stond ergens op een rode loper. “Hebben we nu trouwens wel de familie gehad of krijgen we nog meer familie?”, vroeg tafelgast Rutger Castricum nog.

“We krijgen nog één familielid! Het is geen grap!”, riep Johnny daarop. Rutger: “Oh god!”

Onze Noa

Kijkers die geen enkel idee hebben wie Noa is, zullen gisteren tevergeefs gewacht hebben op dat ene familielid. Noa werd namelijk niet aangekondigd als het nichtje van Johnny, maar als ‘onze Noa’.

Een kijker onder een twitterbericht van HLF8: “Met de nadruk op ‘onze’? Dochtertje Linda heeft opeens ook een sportmening. Binnenkort ook de melkboer, glazenwasser en postbode van de familie De Mol? 🤮”

Gênant

Rens Muller, hoofdredacteur van Bicycling en oud-hoofdredacteur van Veronica Magazine, vindt het allemaal nogal ongemakkelijk. “Gênant: Johnny de Mol geeft in zijn programma HLF8 niet alleen zendtijd aan tante Linda, maar ook aan nichtje Noa”, twittert hij.

Zendtijd die Noa natuurlijk niet zou hebben gekregen als ze een 21-jarige studente was geweest zónder beroemde moeder. Je kunt je afvragen of Noa er überhaupt wel verstandig aan doet om zich zo opzichtig rond te laten rijden in Linda’s kruiwagen. Dan sta je immers al 4-0 achter bij de meeste mensen.

Fragment

De sportrubriek van Noa:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Noa (21) ook een tv-rubriek had gehad zonder Linda als moeder?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen