Angela de Jong: ‘Mol-overkill verpest talkshow Johnny de Mol’

Angela de Jong vindt het onhandig dat Johnny de Mol zijn nichtje Noa Vahle een eigen rubriek heeft gegeven in zijn talkshow HLF8. Het maakt het alleen maar méér ons-kent-ons, zegt ze.

Johnny de Mol en Angela de Jong © SBS, NPO

HLF8 begint een beetje het dagelijkse familiefeestje van de Molletjes te worden. Er komt inmiddels elke dag wel een ander familielid voorbij in het programma. Het is eigenlijk een wonder dat ze nog niet zij aan zij in het publiek zijn gaan zitten met z’n allen. Wel is er alvast een familielid met een eigen rubriek: Noa, de dochter van Linda de Mol.

‘Oh my goodness!’

Het sportrubriekje van Noa werd maandagavond gelanceerd, nadat Johnny al geschakeld had met zijn tante Linda, die ergens op een rode loper stond. “Hebben we nu trouwens wel de familie gehad of krijgen we nog meer familie?”, vroeg tafelgast Rutger Castricum nog. Nou, dat werd de laatste mogelijkheid dus.

Het begint nu echt de spuigaten uit te lopen, zegt AD-diva Angela de Jong in haar mediapodcast. “Het erge was dat Johnny dus moest zeggen: ‘Nee, we hebben niet al mijn familie gehad.’ Oh my goodness. Nichtje Noa heeft nu een sportrubriekje ergens in. Dat blijf ik wel heel jammer vinden van dat programma.”

Nepotisme

Eigenlijk is HLF8 zo slecht nog niet, maar al dat nepotisme doet afbreuk aan het programma, vindt Angela. “Het heeft echt wel sfeer en het is echt wel gezellig om naar te kijken. Je hebt gegeten, je hebt de afwas gedaan, je ploft neer of je bent nog wel bezig en dan is het ook leuk om aan te hebben staan”, zegt ze.

“Maar”, zo vervolgt Angela. “Het programma wordt echt de das omgedaan door te veel de familie De Mol en te veel ons-kent-ons. Dat blijf ik zeggen. Wie weet luisteren ze een keer.”

Podcast

De podcast van Angela:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johnny de Mol overziet de pr-gevolgen niet van zijn familiefeestje op tv. Onhandig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen