Dochter Linda de Mol werkt achter de schermen bij Veronica Inside

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, werkt drie dagen per week achter de schermen van Veronica Inside. Ze hoopt uiteindelijk Hélène Hendriks op te volgen bij de zender van haar oom John de Mol.

Noa Vahle en Linda de Mol © Linda.nl

Noa, gezien haar moeders titel van tv-koningin toch een beetje de prinses Amalia van de televisie, is al jaren actief in de tv-wereld. Ze tekende twee jaar geleden een contract bij BNNVARA (tot ergernis van veel mensen), maar kiest nu toch voor een carrière bij de tv-zender van haar oom John de Mol. Dat gaat allemaal immers toch wat makkelijker.

Mol-kruiwagen

De 21-jarige Noa staat deze maand samen met haar moeder op de cover van de LINDA. en daarmee treedt ze nadrukkelijk in de schijnwerpers. “Ik werk momenteel in de sportjournalistiek als redacteur. Ik vind sport echt fantastisch, vooral voetbal. Uiteindelijk zou ik wel heel graag verslaggever willen doen”, vertelt ze op de Linda-site.

Ze hoopt van harte dat de Mol-kruiwagen haar uiteindelijk een mooi baantje als sportverslaggever oplevert. “Het lijkt me gewoon te gek als je in zo’n stadion bent en spelers mag interviewen en verslag mag doen langs de lijn. Dat is wel een droom van me, dus wat dat betreft zou ik enigszins mijn moeder achterna gaan.”

De nieuwe Hélène

Noa wil heel graag de nieuwe Hélène Hendriks worden. Ze kan al veel van haar grote voorbeeld leren, omdat ze momenteel achter de schermen werkt bij Veronica Inside. “Wat dus heel leuk is: Noa wérkt dus al bij Veronica Inside”, onthulde Marije Knevel, de adjunct-hoofdredacteur van LINDA., gisteren in Shownieuws.

Ze werkt er on-ge-lo-fe-lijk hard, meent Marije. “Dat doet ze drie dagen per week en ondertussen doet ze haar studie. Ze werkt gewoon keihard om dus de nieuwe Hélène te worden. Dat vind ik heel cool.”

Hélène geeft tip

Shownieuws vroeg Hélène gisteren ‘of ze een tip heeft voor haar opvolgster’. Daarop trapte de presentatrice keihard een open deur in: “Mijn belangrijkste tip aan haar is supercliché, maar: blijft te allen tijde jezelf. Dat je goed voorbereid moet zijn weet iedereen, maar je moet ook pure liefde en interesse hebben in de sport.”

“Dat zie ik bij haar terug, zeker als we samenwerken bij de Champions League. Ze is altijd goed op de hoogte en voorzien van informatie. Wat dat betreft zit het wel goed. Verder is het een kwestie van heel veel vlieguren maken en af en toe ook op je bek gaan, want dat gaat gewoon gebeuren. Dan is het een kwestie van stoïcijns doorgaan en geloven in jezelf.”

Instagram

Noa en Linda op de foto.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen