Gordon afgekraakt: ‘Er kijkt echt niemand meer naar die man’

Gordon wordt behoorlijk afgekraakt door Özcan Akyol, de presentator van Sterren van het Doek. Hij is blij dat de SBS 6-ster nog wat aandacht krijgt. “Want naar zijn programmaatjes kijk niemand meer.”

Özcan Akyol en Gordon © NPO, RTL

De laatste tijd is Gordon, ondanks zijn verhuizing naar Dubai, redelijk veel in het nieuws geweest. Niet alleen vanwege de erbarmelijk slechte kijkcijfers van zijn tv-programma K2 Zoekt K3, maar ook vanwege de breuk met zijn dertig jaar jongere vriend. Vorige week kondigde Gordon een verzoening aan om dat een paar minuten later weer te rectificeren.

Ramptoerisme

Het is volgens Özcan Akyol niet gek dat mensen hier massaal alles van willen weten. Hij vergelijkt het met ramptoerisme. “U moet denken aan een verkeersongeluk. Op de andere baan van de snelweg zijn twee wagens keihard tegen elkaar aan geknald”, schrijft hij in zijn rubriek in de VARAgids.

Hij vervolgt: “U zit in de kijkersfile, wat niet uw eigen schuld is, want kennelijk wil iedereen een glimp opvangen van de ellende aan de overkant. Gordon en zijn schermutselingen zíjn dat ongeluk. En dat maakt van ons de ramptoeristen die het niet kunnen laten om toch iets te zien van andermans misère, vooral uit sensatiezucht.”

Troetelnarcist

Özcan denkt dat Gordon zijn liefdesleed met de hele natie deelt, omdat hij aandacht nodig heeft. “Ik noemde Gordon al eerder onze nationale troetelnarcist. Hij etaleert graag zijn verdriet. Waarom? Ik heb geen idee.”

“Als we weer teruggaan naar mijn metafoor, zou je bijna gaan denken dat hij bewust op een snelweg tegen andere auto’s botst. Dan heeft hij tenminste publiek. Ergens wel fijn voor hem. Want naar zijn programmaatjes kijk niemand meer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de carrière van Gordon op zijn laatste benen loopt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen