Gordon schrikt zich rot: ex-vriend Jeffrey ‘ernstig toegetakeld’

Gordon is zich ‘helemaal rot geschrokken’ van het nieuws dat zijn meest recente ex-vriend Jeffrey de Visser ernstig is toegetakeld na een avondje stappen. Dat meldt Yvonne Coldeweijer.

Jeffrey en Gordon © Instagram, BNNVARA

Na een paar maanden hebben Gordon en Jeffrey hun relatie vorige maand zien stranden in Dubai. Heel even leek het erop dat ze weer samen zouden komen, want Gordon kondigde vorige week hun verzoening aan. Al na een paar minuten rectificeerde hij dat weer, nadat Jeffrey het publiekelijk ontkende.

Bont en blauw

Nu is Jeffrey wederom in het nieuws, maar dan om ontzettend trieste redenen. Hij is namelijk ‘ernstig toegetakeld’ na het uitgaan, meldt de goed ingevoerde showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. “Ik heb van een spion foto’s ontvangen met daarop het gezicht van Jeffrey de Visser, de recente ex van Gordon”, meldde ze gisteren rond het middaguur op Instagram.

Het ziet er heel erg slecht uit, aldus Yvonne. “Tot mijn spijt is het hele gezicht van Jeffrey ernstig toegetakeld. De hele linkerkant van zijn gezicht is bebloed, gezwollen en blauw, paars en rood. Zijn linkeroog zit bijna dicht. Hij heeft de foto’s van zichzelf gemaakt. Op de ene foto staat hij voor een muur en op de andere ligt hij op een wit kussen.”

Speculaties

Aanvankelijk wist Yvonne het incident nog niet goed te duiden. “De foto’s zien er zeer recent uit, maar ik kan hieruit natuurlijk niet concluderen dat dit iets met Gordon te maken heeft. Er wordt wel gespeculeerd, maar vooralsnog heb ik nog geen idee wanneer en waarom Jeffrey deze ernstige verwondingen heeft opgelopen.”

Yvonne is daarna direct op onderzoek uitgegaan. “Laten we nog geen conclusies hieruit trekken en geef me de tijd om dit verder te onderzoeken.”

Avondje stappen

Jeffrey plaatste woensdagavond, vlak voordat hij zou zijn mishandeld, nog filmpjes van een vrolijk feestje. “De familie van Jeffrey is heel erg bezorgd, want er is na gisteravond niks meer van hem vernomen. Ze hebben het vermoeden dat Jeffrey gisteravond na een avondje stappen in de Reguliersdwarsstraat het slachtoffer is geworden van homohaat.”

Dit is nog niet zeker, benadrukte Yvonne gisterenmiddag. “Want ze krijgen geen contact met hem. Wat er dus is gebeurd is onduidelijk. Er gaat een gerucht dat Jeffrey misschien in het ziekenhuis in Den Haag is opgenomen. De familie is daar nu heen om Jeffrey te zoeken. (…) Laten we hopen dat hij okay is.”

Gordon geschrokken

Yvonne kwam gisteren later op de dag met een update. “Jeffrey is gelukkig terecht! Hij is niet meer in het ziekenhuis en wil gewoon even rust nemen op dit moment. Gordon had dus niks te maken met het incident wat zich gisteravond heeft afgespeeld.”

“Zelf heb ik Gordon ook even gesproken en die is zich natuurlijk helemaal rot geschrokken en is ook zeer bezorgd over hem. Beterschap Jeffrey!”

Instagram

De stories van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Staat de homoacceptatie in Nederland onder druk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen